Yoga för företag
specialkoncept och öppna klasser

För företag erbjuder vi ett helhetskoncept där alla anställda tar del av hela vårt utbud till förmånligt pris, kontakta oss för prisförfrågan. 

Vi skapar även skräddarsydda koncept med erfarna yoga- och meditationslärare samt massageterapeuter och terapeuter utifrån era behov. Exempelvis:


MORGONYOGA. 
Innan arbetsdagen sätter igång, möjlighet till beställning av take away-frukost/smoothies som tillval.


AFTER WORK-YOGA. Ett energipåfyllande avslut på veckan! Fredagar, möjlighet till beställning av fruktdrink/smoothie som tillval.

WORKSHOPS i YOGA OCH MEDITATION. Exempelteman;
• Meditation för chefer
• 3 minuters-meditation varje dag, enkla tekniker som hjälper dig att komma igång
• Yogans redskap för stresshantering
• Yoga för stela och nybörjare
• Pausyoga

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR. Föreläsning om stresshantering, yoga i vardagen, meditation samt kost- och hälsa enligt Ayurveda, på Infinite Yoga Malmö eller din arbetsplats.

LUNCHYOGA. Lunchyoga i öppen grupp kl 12:00-13:00 måndagar, onsdagar och fredagar. Specialerbjudande  för företagsgrupper. 

YOGA & MASSAGE PÅ DIN ARBETSPLATS. Från 15 min meditation, andningsövningar och mindfulness till längre yogapass. Kan kombineras med föreläsning om yoga, meditation, mindfulness, högkänslighet, ayurveda alternativt stresshantering samt massage från erfaren massageterapeut. 

Infinite Yoga Malmö är en oas för vila och återhämtning och här kan du helt släppa taget om vardagen en stund. Vi ser yogan som ett redskap för både känslohantering (exempelvis stresshantering) och utveckling och på våra yogaklasser har du möjlighet att fylla på med styrka, balans och smidighet för både kropp och sinne. Vår företagsyoga gör vi på plats i studion på Gustav Adolfs Torg 43, eller på din arbetsplats.

Yoga för bättre arbetsliv
Förutom den sköna effekten i stunden, ger yoga och meditation möjlighet till en bättre arbetsplats och ett bättre arbetsliv. Forskning visar att yoga och meditation både kan skapa bättre relationer på arbetsplatsen samt hjälpa chefer och medarbetare att hantera situationer mer genomtänkt och ta bättre beslut.
Källa: Handelshögskolan Stockholm, https://www.hhs.se/sv/om-oss/news/2015/mediterande-chefer-fattar-battre-beslut/

OM INFINITE YOGA
Mitt på Gustav Adolfs torg i Malmös absoluta centrum med utsikt över torget och gågatan, ligger Infinite Yoga Malmö. Studion är inrättad i en vacker sekelskiftsvåning med en stor yogasal, reception,  samtalsrum och omklädningsrum med dusch, ett för damer och ett för herrar. 

KONTAKT
Johanna Lindberg, studiochef Infinite Yoga Malmö
Tel 0708-199270, johanna@infiniteyoga.se

ADRESS
Gustav Adolfs Torg 43, Malmö 

"En underbar oas mitt i Malmö. fantastiska lokaler och yogainstruktörerna är otroligt duktiga. jag längtar hit så fort jag går härifrån!" - Lotta