Grundkurs
Lugn, inkännande och stärkande yoga för dig som nyligen har fått barn. Välkommen att ta med din bebis för en härlig stund tillsammans!

Fokus på dig som mamma
Yogan har fokus på dig som mamma och din bebis kan antingen vara med på yogamattan, eller sova på medtagen filt eller i vagn, i eller precis utanför yogasalen. 

I yogan fokuserar vi på att mjukt och i lugn takt bygga upp muskler i mage och bäckenbotten och vi gör sköna stretchande och stärkande yogapositioner. Klasserna avslutas med avspänning och välgörande andningsövningar som du kan ha med dig i din vardag.

Kom som du är - utan prestation & måsten!
Här finns utrymme för både dig och ditt barn att vara precis som ni är, och vi släpper taget om alla jämföranden, måsten och prestation och bjuder in glädjen i att ha en hel yogasal fylld med härliga bebisar som sprudlar i sin alldeles egen energi!

Vi inleder klassen med sharing där alla har möjlighet att berätta om dagsform både fysiskt och känslomässigt. Klassen anpassas sedan efter både de stora och små deltagarnas behov just nu. 


Fortsättningskurs
 I fortsättningskursen väver vi in fler och nya inslag för interaktion med din bebis genom lek, rörelse och sång, samt fler stärkande och flödande inslag för din kropp i yogan. 

Kursen är en fortsättning på Mamma Baby Yoga grundkurs, och även i den här kursen lägger vi stort fokus på att i lugn takt bygga upp muskler i mage och bäckenbotten och vi gör sköna stretchande och stärkande yogapositioner för rygg, axlar, nacke och ben. Vi gör även flöden av stärkande positioner som är smidiga att ta med sig hem och fortsätta med på egen hand, som olika varianter av lekfulla solhälsningar. 

Om kursledaren
Johanna Lindberg är vår underbara terapeut och yogalärare som är specialicerad på graviditet och tiden efter förlossningen. 
Johanna har en tillåtande, mjuk framtoning och lägger in hjärta och själ i varje klass. Hennes engagemang skapar en underbar plattform där alla känner sig sedda och välkomna, utan att bli utpekade. Johanna är utbildad i Satyananda Yoga, Womb Yoga och MediYoga, i känsloterapi med Malin Sandell & Ina Elverljung, och är grundare av Infinite Mama. 

GRUNDKURS
Onsdagar 10:00-11:00, kursstart 17 oktober 2018 med Johanna Lindberg 

FORTSÄTTNINGSKURS
Måndagar 10:00-11:00, kursstart 29 oktober 2018 med Johanna Lindberg 

PRIS 
8 tillfällen, 1 450 kr. 

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen via mail.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. Du kan komma så snart du och ditt barn känner er redo, oavsett om din förlossning skett vaginalt eller med kejsarsnitt. 

ÅLDERN PÅ DITT BARN
Grundkurs:
Barn upp till krypålder är välkomna, ca 2-11 mån. Vill du komma tidigare och känner dig redo, så kom! 

Fortsättningskurs:
I den här gruppen bjuder vi alldeles speciellt in barn som är ca 5-15 mån och även dem som är mer rörliga och kryper eller just lärt sig gå. Är ditt barn yngre eller äldre och du känner dig lockad till denna kurs, så är du välkommen! 

TA MED
Ta med egen filt som ditt barn kan yoga/vila/leka på, och kanske ett par favoritleksaker till de lite äldre barnen.

HISS FINNS
Hissen i vårt hus är liten, men de flesta vagnar går in! Vi hjälps åt att bära upp vagnar vid behov, berätta i porttelefonen när du ringer på om du vill ha hjälp.

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se eller 0708-19 92 70 (till Johanna)