KONTAKT

E-post
info@infiniteyoga.se

Telefon 
040-892 44

Kontaktperson
Ina Elverljung (0736-84 17 97)
Johanna Lindberg (0708-199270)

Besöksadress
Gustav Adolfs torg 43, 211 39 MALMÖ

Faktureringsadress
Östergatan 16, 211 15 MALMÖ

Organisationsnummer & bankgiro
559010-5846 & 452-6067

Facebook
Instagram

OM OSS

Varmt välkommen hem! Det är så vi hoppas att du ska känna när du kommer till oss.

Välkommen att vara den du är, slappna av, släppa taget om stress, krav, prestation och måsten, fylla på med ny energi, inspireras och bli omhändertagen. Det här är ett retreat med yoga, personligt växande, medvetandeutveckling, inre resor, förändringsprocesser och djupgående terapi med känslohantering. 

Mitt på Gustav Adolfs torg i Malmös absoluta centrum med utsikt över torget och gågatan, ligger Infinite Yoga Malmö. Studion drivs av yogalärarna Malin Sandell och Ina Elverljung som tidigare drev en mindre yogastudio vid Triangeln under flera år. Ordet infinite syftar till att vi är oändliga varelser med oändliga möjligheter, vilket är grundfilosofin i Malin och Inas koncept.

Studion är inrättad i en vacker sekelskiftsvåning med en stor yogasal, reception,  samtalsrum och omklädningsrum för både damer och herrar. Den ligger 10 minuters gångväg till Malmö centralstation & många bussar passerar hållplats Gustav Adolfs torg som ligger utanför.

Vi har yogamattor, filtar och bolster på plats, du behöver inte ta med något. Ta gärna på dig mjuka kläder som är lätta att röra sig i, och som du är bekväm i. Vi bjuder på te när du kommer.