LÄRARE & terapeuter på Infinite yoga malmö

Kristin Montagu-Evans är yogalärare och terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin är även coach och stödperson för unga tjejer, och brinner för att ge unga tillgång till verktyg och redskap för känslohantering via individuella sessioner och i grupp och Kristin undervisar i känslohantering för högkänsliga vid Infinite Retreat Österlen tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.  Kristin är även professionell sångerska och håller workshops, masterclasses och privatlektioner med fokus på självutveckling och växande med sång som ett av många utvecklande verktyg. 
”För mig är sången helande och närande. Genom sjungandet öppnar vi upp för att komma utanför våra skal och sänka våra garder. En nakenhet och sårbarhet i sin allra vackraste form.”

Johanna Lindberg är studiochef på Infinite Yoga och undervisar i Medveten gravidyoga, Mamma-Babyyoga, Womb Yoga och Yoga för utmattade. Johanna har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yogas gravidyoga och Well Woman-yoga, och Johanna startar 2018 Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning med Ulrika Wedin. Yogan Johanna undervisar är inkännande och rik på visdom, stretchande och helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar och guidad meditation med San Kalpa - en kraftfull intention - är ett grundläggande inslag, liksom underbara meditationer med sol och måne som starka kraftsymboler. Johanna är även  doula, och håller individuella sessioner med vägledning och yoga på Infinite Yoga Malmö. "Jag älskar att yogan är så oändlig och alltid ger mig nya infallsvinklar, och får mig att se möjligheter och ger tillgång till all kunskap vi redan har, djupt i oss själva."

Stina Stomby är yogalärare sedan 2014, diplomerad thai yoga massageterapeut och utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. Stinas klasser präglas av närvaro, tillåtande, flöde och du uppmuntras att lyssna till din egen kropp och medvetenhet. Stina har skapat "Nature Yoga - Läkning på djupet", med inspiration från naturens mekanismer och helande egenskaper och hon har en fingertoppskänsla att känna in vad som behövs individuellt, i gruppen och i stunden. 
“Yoga och meditation är för mig är ett sätt att komma i kontakt med livskraften och naturens urkraft. Tänk om vi kan väcka och vattna den kraften som fyller oss med mening och tillit till allt det stora? Yoga ger dig en paus, ett utrymme, en gudomligt ögonblick, kalla det vad du vill, där du blir medveten om ditt innersta väsen och din sanning. Efteråt har du möjlighet att välja utifrån denna medvetenhet. Välja hur du vill skapa ditt liv!” 

Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare.  Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver. 
Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse. 

Emilia Kraft Nobel är yogalärare och Ayurvedisk hälsorådgivare på Infinite Yoga Malmö. Hon är även konstnär, lekutövare och arbetar med autism, specialiserad på barn. 
Emilia har ett underbart lugn och en värme som skapar trygghet, förtroende och en närvaro. Hennes dynamiska berättarröst går rakt in i kroppen och skapar en skön och avslappnande känsla. Hon har en förmåga att locka fram det bästa ur oss alla med sin glada och harmoniska energi. 
Emilia har utöver sin utbildning i Ayurveda många kurser och workshops bakom sig med bl a Adaptive yoga for mobility disability, yin yoga fördjupningskurs, original play, ursprunglig lek, source meditation och Känslohantering för yogalärare med Ina Elverljung.

Marie Sein undervisar i Kundaliniyoga enligt Yogi Bahjan och hennes huvudlärare är Guru Dharam. Hon har praktiserat kundaliniyoga i över 17 år och utbildade sig till lärare 2012/2013 och är även utbildad i att spela Gong. Marie är även Reikimaster och ger Reikibehandlingar i frekvensen Golden Star energy. 
"Yogan är för mig en väg att hitta glädje, lycka, friskhet och harmoni, oavsett vad som händer i omvärlden. Kundaliniyogans största effekter brukar visa sig i vardagen, när vi exempelvis plötsligt märker att vi är mer centrerade eller hur vi förhåller oss på ett nytt sätt i våra relationer. För mig är yogan en ocean av visdom om människan, där en livstid inte räcker för att lära sig allt om yogans livsfilosofi!"

Louise Carmvall är yogalärare utbildad inom klassisk Hatha Yoga, Myofascial Release och REIKI. Louises klasser är personliga och formade utifrån hennes djupa kärlek till livet, yogafilosofin och hennes egen resa. I klasserna kombinerar Louise klassisk hatha yoga med flow av vinyasa med fokus på inre kärlek & stillhet. Louises intresse för människor genomsyrar hennes sätt att undervisa och hennes stora önskan är att få människor att känna sig bekväma i att vara sig själva. Louise har genomgått många personliga resor och insett vikten av stillhet och återhämtning i livet, att stanna upp och bara vara. Yogan är för Louise en väg till självkännedom, balans, inre kärlek och genuin lycka och ett sätt att finna närvaro varje dag. 
"Att ge full tillåtelse till att vara den du är och att vara snäll mot dig själv är vitalt. Livet vill dig väl och det är så mycket roligare när du älskar dig, när du tror på dig själv och lever livet till fullo!"

Dittemaria Søndergaard has been practicing yoga since 2006 and teaching since 2013. In 2014, she finished her RYT500. She also has a bachelor degree in social work and social education.
Dittemaria has been teaching yoga in Sweden, Australia, Indonesia and Denmark, where she has had weekly classes as well as outdoor pop-up yoga sessions during spring and summer. At the beginning of 2016 she started teaching cooperate yoga and in 2017 she became the co-founder of Breathing Break Yoga.

” I know of no other technique that will pull you back to your essence, as fast as the breath. To me it is the fastest way to return to the present moment. So let’s explore and learn to take advantage of that, for our own good.”.

Gyani Grace har en bakgrund som industridesigner och är utbildad yogalärare, Mindfulnessinstruktör, Reiki II Usui Holy Fire Practitioner och barnyogalärare. Idag skapar hon transformerande utrymme i meditations-cirklar där varandet står i centrum. Genom att guidas in i Varandet inom dig, stärks din sanna essens och transformation sker bara genom att vara i det som känns så sant och naturligt, men som vi ändå ofta prioriterar bort när vi låter tanken och sinnet dominera. Genom meditation och varande sker även energiöverföring av grace och inspirerar ditt varande till mer harmoni och ditt medvetande att expandera.
Gyani Grace stöder din upplysning, inre resa och själsliga utveckling för mer glädje och harmoni i livet genom enskild healing/konsultation och gruppmeditationer."

Magdalena Kuchcinska är yogalärare, Holistic Life Coach, Reiki Master och spirituell vägledare. Hon är mamma till två barn, och älskar att resa och uppleva livet fullt ut.
Magdalena lever från hjärtat och i över 20 år har hon lärt, växt och delat yoga. Hon är certifierad lärare i Hatha Yoga, Vinyasa, Yinyoga, barnyoga och Birth yoga. Magdelena undervisar yoga från hjärtat och med rörelser som låter kropp, sinne och själ mötas. 

Filippa Widell Basovic är utbildad massageterapeut, stresspedagog med kognitiv inriktning och instruktör i Mindfulness och Mediyoga. 
Det var när Filippa för ett antal år sedan hamnade i en kris och tappade sig själv som hon hittade Mindfulness och meditation, ett förhållningssätt som hon nu använder och tränar sig på varje dag. Filippa gillar även musik, teater och sång och bor i Malmö tillsammans med man och dotter. 

"Mindfulness för mig är att få vara i kroppen och inte behöva vara styrd av dåtida minnen eller framtiden. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..." 

Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”

Alexandra Maliganis undervisar i Ayurveda Yoga och Yin Yoga och håller uppskattade Mala-worksops på Infinite Yoga Malmö. Den första yogalärarutbildningen hon gick var i yogaformen Ayur Yoga, en form av Hatha Yoga med stora influenser från den ayurvediska filosofin. Alexandra är även utbildad inom Yin Yoga för Ulrica Norberg och inom thaimassage. 
En särskild intention som Alexandra tar med sig på varje klass hon undervisar är att varje individ ska leda sig själv in i yogan utifrån sitt hjärta och genom yogan lära sig att bli inlyssnande och inkännande gentemot sig själva. Alexandras intresse för yoga, meditation, självledarskap och utveckling stärks för varje dag och hon känner stor trygghet och tacksamhet i känslan av att vara på rätt väg i livet!

Julia Leoni har så länge hon kan minnas älskat rörelse i olika former, främst gymnastik och dans, och hittade till yogan genom en utbildning i AcroYoga. Den djupa själsresa yogan inneburit för henne är essentiell i hennes utforskandet av livet och Julia vill hitta helande och balans i både rörelse och stillhet. Julia är utbildad i Peter-Hess - klangmassage® och utforskar med stor nyfikenhet de transformerande effekterna av ljudfrekvenser och vibrationer genom sång och instrument som klangskålar och gong och klasser i Klang Yoga och Klangmediation. Julia är även en sångfågel med stor förkärlek för kirtan – mantrasång i grupp.
"Yoga är ett verktyg för att gå djupare och ansluta till min inre kärna -  min essens -  för att helt integrera kropp, sinne och själ. Det är genom rörelse jag kommer kontakt med min kreativitet och finner mitt sanna uttryck. Det är att fira min oändliga varelse!"

Marta Dell'Anna är utbildad Vinyasayogalärare och fördjupade sig i yoga i Thailand (200 hr) efter att ha praktiserat yoga på egen hand i många år. Genom att låta andningen guida de flödande rörelserna i yogan fann Marta ett fritt och meditativt tillstånd utanför sin egen kropp, och detta tillstånd av total frihet, kärlek och andrum vill hon guida andra in i genom sin yogaundervisning. Marta brinner för att inspirera människor till välbefinnande inifrån och ut. Genom  lugn, omtanke och förmågan att lyssna inåt på sin egen kropp ser hon möjligheter för alla människor att hitta balans och stabilitet i livet.
Marta är även matkreatör och håller i kurser i Clean food med mat som både kropp och sinne mår bra av, och hon är expert på att koka lyx-maträtter på en spik!