välkommen hem, Infinite Mama!

Foto: Isabell N Wedin för Infinite Holistic Mama Foto: Isabell N Wedin för Infinite Holistic Mama
Infinite Mama är en del av Infinite Yoga Malmö, och en plats för dig som är i den transformerande tid i livet som en graviditet, förlossning och första tiden tillsammans med ditt barn innebär. 
Vi erbjuder gravidyoga och behandlingar med trygga lärare och terapeuter och här har du möjlighet att dela tankar, känslor och visdom med andra som befinner sig i samma fas i livet som du. Genom våra kurser får du redskap för känslohantering som är till stor nytta under graviditeten och din fortsätta roll som förälder. Med Infinite Mama har du möjlighet att stanna upp i vardagen och ge dig själv en stund helt för dig, med utrymme för att skapa kontakt med ditt kommande barn redan under graviditeten. Och för dig som är nybliven mamma, att skapa kontakt med dig själv mitt i livet med ett litet barn.  
Läs mer om Infinite Mama & vår vision! >>

höstens klasser & KURSER

Mama & Baby Sharing Circle
Måndagar 10:00-11:00
8 tillfällen, kursstart 17 sep 2018

Magdalena Kuchcinska
Läs mer / Anmäl dig

Mamma Baby Yoga
Onsdagar 10:00-11:00
8 tillfällen, kursstart 22 aug & 17 okt
Johanna Lindberg

Läs mer / Anmäl dig

Mindful Gravidyoga
Söndagar 18:30-20:00
8 tillfällen, kursstart 9 sep 2018

Filippa Widell Basovic
Läs mer / Anmäl dig

Holistic Mama Prenatal Yoga
Mondays 17:30-19:00
8 times, starting 3 sep 2018

Charlotta Sernerup
Read more / Register

Mindfulness & amning
Onsdagar 17:30-19:00
6 tillfällen, kursstart 26 sep 2018

Maria Tholén
Läs mer / Anmäl dig

Infinite Mama
Läs mer om Infinite Mama
och vår vision här >>  

Medveten Gravidyoga
Tisdagar 17:30-19:00
8 tillfällen, kursstart 28 aug & 23 okt 2018

Johanna Lindberg
Läs mer / Anmäl dig

Empowering Gravidyoga
Lördagar 11:30-13:00
8 tillfällen, kursstart 8 sep 2018

Lovisa Limseth
Läs mer / Anmäl dig

workshops och kurser

Förlossningsförberedande kurser för gravid + partner/stödperson

30TH OF SEPTEMBER 9:00-12:00: PREPARING FOR BIRTH - IN ENGLISH
A course dedicated to You and the birth of your child. We use relaxation, breathing and massage techniques, and simple movements from yoga that have proven to be very helpful to prepare before and to use during birth. This course is an opportunity for the two of you (pregnant + partner or doula/support person) to be a team and explore in what way you as a mother giving birth would like to recieve support, and how you as a partner/support person in the best way can be this support. Read more >>

TERAPI FÖR GRAVIDA & NYBLIVNA MAMMOR

DOULA 
Johanna Lindberg 

Som doula är jag med dig och din eventuella partner som ett stöd genom graviditeten och inför, under och efter förlossningen, på ett både praktiskt och känslomässigt plan. Ett första samtal är kostnadsfritt, då vi ser på de behov just du och ni har och hur vi på bästa vis kan möta dem.
LÄS MER >>

SAMTALSTERAPI
Kristin Montagu-Evans

Vid ett samtal utgår vi ifrån dig  precis där du befinner dig just nu. Det här är din stund att helt fokusera på dig och vad du behöver just nu – och inget ämne är för stort eller för litet. Du är välkommen precis som du är och tillsammans medvetandegör vi det som behöver komma upp och ut.
LÄS MER >> 

MASSAGE FÖR GRAVIDA
Stina Stomby

En mjuk, avslappnande massagestund för dig att släppa på spänningar i kroppen, men även för att lösa upp blockeringar i sinnet. En välgörande behandling för muskler med mjuka justeringar och taktila strykningar som ökar blodcirkulationen och frigör endorfiner i kroppen.
LÄS MER >>

REIKI HEALING
Magdalena Kuchcinska 

Reiki Healing är en djup avslappningsteknik som bidrar till mental, fysisk och emotionell läkning. Reiki erbjuder en stund för dig själv, att stanna upp och koppla av, slappna av och tillåta kropp och sinne att helt släppa taget in i ett djupt avslappnat tillstånd med läkning, vägledning och avkoppling.
LÄS MER >> 

Sagt om Infinite Mama Gravidyoga

Foto: Isabell N Wedin Foto: Isabell N Wedin

– Efter flera år av IVF-försök och två missfall blev jag äntligen gravid igen och det tog väldigt lång tid för mig att våga börja hoppas och tro att det denna gång skulle gå hela vägen, att det äntligen skulle komma en liten bebis till oss! Gravidyogan hjälpte mig att vecka för vecka att hitta ett lugn i min graviditet och att hitta kraften att våga tro på att allt skulle gå bra. Jag kommer ihåg första gången Johanna sa; lägg nu en hand på ditt hjärta och den andra på magen, jag tänkte; HERREGUD! Jag har ju ett barn i min mage, JAG ÄR GRAVID! Det var fantastiskt, att äntligen våga släppa fram de känslorna och att en gång i veckan få stanna upp och bara vara i gravidbubblan och släppa allt runt omkring. Också att få dela timmen med andra gravida och få höra hur de upplevde sina graviditeter; allt av oro, rädsla, glädje och förväntan, vecka för vecka. Att öva andning och olika rörelser inför förlossningen kändes lugnade i allt vad som skulle komma.
Caroline Richter och sonen Bill, deltagare i Medveten Gravidyoga hösten 2017   
Läs mer >>

Foto: Isabell N Wedin Foto: Isabell N Wedin

- Jag kunde gå på min vanliga yoga fram till vecka 20 ungefär, sen började magen begränsa vissa positioner och det kändes svårt att veta vad som var bra för mig och min gravidkropp, och vad som faktiskt kunde vara skadligt. Då var det skönt att gå över till gravidyogan med fullt fokus på var jag då och vad jag behövde. Det var en påminnelse om att min kropp kunde och behövde röra på sig, och dessutom en fin gemenskap att tillhöra. Under förlossningen använde jag andningen jag har med mig från yogan för att kunna slappna av. Det fungerade framförallt under öppningsfasen väldigt bra för mig. 
- Nu går jag och Hedda, som snart blir tre månader, på Mamma Baby Yoga. Även om det inte alltid blir ett helt och fokuserat yogapass så är det också en bra påminnelse om vad jag och min kropp kan och behöver göra för att må bra. 
Ylva Brännström och dottern Hedda, deltagare i Medveten Gravidyoga hösten 2017   
Läs mer >>

Foto: Isabell N Wedin Foto: Isabell N Wedin

- Gravidyogan hjälpte mig att komma till ro, hitta lugn och få kraft inför den kommande förlossningen. Yogakursen gav mig en upplevelse av gemenskap och sammanhang. Känslan var lika mycket spirituell som kroppslig. Att rikta tankarna inåt berikade mig med energi som kom väl till användning den februarinatten då Juni föddes. Nu fortsätter vi yoga tillsammans på Infinite Yoga - min dotter och jag - på Mamma Baby Yoga! 
Jurate Paulsson och dottern Juni, deltagare i Medveten Gravidyoga våren 2018 
Läs mer >>