Lyxigt höstretreat med yoga & känslohantering
i Malmö 19-21 okt 2018!

Yogaretreat med känslohantering i lyxig oas i Malmö 19-21 oktober 2018!

Morning Flow Yoga | Yinyoga | Workshop i känslohantering | Högkänslighet | Bergsmeditation | Breathwork | Lyxyoga | Egentid | Omsorg

Hur skulle det vara att unna dig en helg tillägnad DIG och bara DIG? Hur skulle det vara att låta din kropp få ta emot vila och omsorg som gör nytta för hela din själ? Tänk om det är dags nu! 

Varmt välkommen till en lyxig yogahelg med fokus på omsorg och känslohantering. Det här är en helg för dig som vet att det finns något mer än att harva i ett ekorrhjul och som är redo att skapa mer av det du längtar efter och vill släppa taget om det du upplever begränsar dig. 

Här får du vara allt det du är i hela din (hög)känslighet bortom prestation, alla föreställningar om hur du borde vara och idéer om att vara och göra ”rätt ”. 

Retreatet hålls av Infinite Yoga Malmös lärare och terapeuter i våra ljusa och vackra lokaler i hjärtat av Malmö, med närhet till parker och havet.

Preliminärt upplägg:

Fredag 

19.00 Välkomna! Introduktion & presentation. 

20.00 Ljuvlig lyxyoga med djupavslappning

21.00 Tack för idag!

Lördag
08.00 Morning flow yoga - En ljuvligt flödande klass 

09.30 Workshop i känslohantering med Kristin. 
Tema: Vad är känslor? Hur kan vi (an)vända vår 
känslighet till vår fördel? Skrivövningar – ta med 
din anteckningsbok!

11.30 Lunchpaus och egentid för reflektion

16.00 Transformative breathwork med känslohantering
En kraftfull klass med verktyg för att släppa taget om det du inte behöver längre. 

18.00 Middagspaus och egentid

20.00 Lugnande bergsmeditation

21.00 Tack för idag!


Söndag
09.00 Mindful Flow Yoga - Möt dagen i en mjukt
flödande klass med inslag av Mindfulness

10.30 Workshop i känslohantering med Kristin. 
Släpp taget och skapa ditt största liv! Vad vill du
släppa taget om? Vad vill du bjuda in i ditt liv som 
du längtar efter?

12.30 Lunchpaus

13.30 Ljuvlig yin/restorative yoga med inslag av healing och 
massage

15.00 Avrundning med delning och ceremoni

16.00 Tack för nu! Och vad mer är möjligt?

TID 
Fre 19 oktober 19.00- sön 21 oktober 16.00 

PLATS
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs Torg 43, Malmö

PRIS
2 500 kr. Early bird! 400 kr rabatt när du bokar före 30 september 2018! 10 % rabatt om du har Årskort på Infinite Yoga Malmö. 

ANMÄLAN & FRÅGOR
Reservera din plats via mail. Sista anmälningsdag 10 okt 2018.

INGÅR
Yoga, meditation, föreläsningar och workshops om känslohantering och högkänslighet. Mattor, filtar och bolsters samt te och nyttigt snacks. Tillgång till två omklädningsrum med dusch.

INGÅR EJ
Mat och logi.  Våra vänner på vackra MJs hotell erbjuder 15 % rabatt på utvalda rum till Infinites retreatgäster. Du får rabattkod vid anmälan.

FÖRKUNSKAPER
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna. Passar även högkänsliga. 

OM KURSLEDARNA
Kristin Montagu-Evans är yogalärare och terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin är även coach och stödperson för unga tjejer, och brinner för att ge unga tillgång till verktyg och redskap för känslohantering via individuella sessioner och i grupp och Kristin undervisar i känslohantering för högkänsliga vid Infinite Retreat Österlen tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell. 

Filippa Widell Basovic är utbildad massageterapeut, stresspedagog med kognitiv inriktning och instruktör i Mindfulness och Mediyoga. 
Det var när Filippa för ett antal år sedan hamnade i en kris och tappade sig själv som hon hittade Mindfulness och meditation, ett förhållningssätt som hon nu använder och tränar sig på varje dag. Filippa gillar även musik, teater och sång och bor i Malmö tillsammans med man och dotter. 
"Mindfulness för mig är att få vara i kroppen och inte behöva vara styrd av dåtida minnen eller framtiden. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..." 

Magdalena Kuchcinska är yogalärare, Holistic Life Coach, Reiki Master och spirituell vägledare. Hon är mamma till två barn, och älskar att resa och uppleva livet fullt ut.
Magdalena lever från hjärtat och i över 20 år har hon lärt, växt och delat yoga. Hon är certifierad lärare i Hatha Yoga, Vinyasa, Yinyoga, barnyoga och Birth yoga. Magdelena undervisar yoga från hjärtat och med rörelser som låter kropp, sinne och själ mötas. 

Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”