Yogaretreat med känslohantering
i lyxig oas i Malmö 13-15 juli!

Yogaretreat med känslohantering i lyxig oas i Malmö 13-15 juli!

Morning Flow Yoga | Yinyoga | Workshop i känslohantering | Bergsmeditation | Breathwork | Lyxyoga | Egentid | Omsorg

Hur skulle det vara att unna dig en helg tillägnad DIG och bara DIG? Hur skulle det vara att låta din kropp få ta emot vila och omsorg som gör nytta för hela din själ? Tänk om det är dags nu! 

Varmt välkommen till en lyxig yogahelg med fokus på omsorg och känslohantering. Det här är en helg för dig som vet att det finns något mer än att harva i ett ekorrhjul och som är redo att skapa mer av det du längtar efter och vill släppa taget om det du upplever begränsar dig. 

Här får du vara allt det du är i hela din (hög)känslighet bortom prestation, alla föreställningar om hur du borde vara och idéer om att vara och göra ”rätt ”. 

Retreatet hålls av Infinite Yoga Malmös lärare och terapeuter i våra ljusa och vackra lokaler i hjärtat av Malmö, med närhet till grönskande parker och havet.

Preliminärt upplägg:

Fredag 13 juli

19.00 Välkomna! Introduktion & presentation. 

20.00 Ljuvlig lyxyoga

21.30 Tack för idag!

Lördag 14 juli

08.00 Morning flow yoga - En ljuvligt flödande klass 

09.30 Workshop i känslohantering med Kristin. 
Tema: Vad är känslor? Hur kan vi (an)vända vår  
känslighet till vår fördel? Skrivövningar – ta med 
din anteckningsbok!

11.30 Lunchpaus och egentid för reflektion

16.00 Transformative breathwork med känslohantering
En kraftfull klass med verktyg för att släppa taget . om det du inte behöver längre. 

18.00 Middagspaus och egentid

20.30 Lugnande Bergsmeditation vid havet  

21.30 Tack för idag!

Söndag 15 juli

09.00 Mindful Flow Yoga - Möt dagen i en mjukt
flödande klass med inslag av Mindfulness

10.30 Workshop i känslohantering med Kristin. 
Släpp taget och skapa ditt största liv! Vad vill du
släppa taget om? Vad vill du bjuda in i ditt liv som 
du längtar efter?

12.30 Lunchpaus

13.30 Ljuvlig Yinyoga med inslag av lugnande mantran

15.00 Avrundning med delning och ceremoni

16.00 Tack för nu! Och vad mer är möjligt?

TID 
Fre 13 juli 19.00- sön 15 juli 16.00  

PRIS
2 500 kr. 10 % rabatt om du har Årskort eller Infinite Summer-kort på Infinite Yoga Malmö. 

ANMÄLAN & FRÅGOR
Reservera din plats via mail. Sista anmälningsdag 1 juli 2018.

INGÅR
Yoga, meditation, föreläsningar och workshops. Mattor, filtar och bolsters samt te och nyttigt snacks. Tillgång till två omklädningsrum med dusch.

INGÅR EJ
Mat och logi.  Våra vänner på vackra MJs hotell erbjuder 15 % rabatt på utvalda rum till Infinites retreatgäster. Du får rabattkod vid anmälan.

FÖRKUNSKAPER
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna

OM KURSLEDARNA
Kristin Montagu-Evans är yogalärare och terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin är även coach och stödperson för unga tjejer, och brinner för att ge unga tillgång till verktyg och redskap för känslohantering via individuella sessioner och i grupp och Kristin undervisar i känslohantering för högkänsliga vid Infinite Retreat Österlen tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell. 

Stina Stomby är yogalärare sedan 2014, diplomerad thai yoga massageterapeut och utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. Stinas klasser präglas av närvaro, tillåtande, flöde och du uppmuntras att lyssna till din egen kropp och medvetenhet. Stina har skapat "Nature Yoga - Läkning på djupet", med inspiration från naturens mekanismer och helande egenskaper och hon har en fingertoppskänsla att känna in vad som behövs individuellt, i gruppen och i stunden. 
“Yoga och meditation är för mig är ett sätt att komma i kontakt med livskraften och naturens urkraft. Tänk om vi kan väcka och vattna den kraften som fyller oss med mening och tillit till allt det stora? Yoga ger dig en paus, ett utrymme, en gudomligt ögonblick, kalla det vad du vill, där du blir medveten om ditt innersta väsen och din sanning. Efteråt har du möjlighet att välja utifrån denna medvetenhet. Välja hur du vill skapa ditt liv!” 

Filippa Widell Basovic är utbildad massageterapeut, stresspedagog med kognitiv inriktning och instruktör i Mindfulness och Mediyoga. 
Det var när Filippa för ett antal år sedan hamnade i en kris och tappade sig själv som hon hittade Mindfulness och meditation, ett förhållningssätt som hon nu använder och tränar sig på varje dag. Filippa gillar även musik, teater och sång och bor i Malmö tillsammans med man och dotter. 
"Mindfulness för mig är att få vara i kroppen och inte behöva vara styrd av dåtida minnen eller framtiden. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..."