LIVSterapi

OM LIVSTERAPI
Under livet har vi väldigt lätt för att plocka på oss idéer, tankar och känslor som många gånger får oss att känna oss begränsade. Hur skulle det vara att släppa taget om allt det som inte tillhör dig? När vi har en ökad förståelse för oss själva har vi också lättare att göra medvetna val och bryta de mönster och vanor som inte längre genererar någonting för oss.

Vid ett samtal utgår vi ifrån dig som klient precis där du befinner dig just nu. Olika tankar och känslor kan vara närvarande och ibland kan det till och med vara svårt att själv sätta fingret på vad det är som gnager. Tänk om du inte måste veta?! Tänk om det inte finns för små eller för stora problem?! Du är välkommen precis som du är och tillsammans medvetandegör vi det som behöver komma upp som i sin tur bidrar till ökad förståelse och medför ett ökat välbefinnande.

KAN HANTERAS MED LIVSTERAPI
Stress, psykisk ohälsa, rädslor, oro, ilska, sorg, maklöshet, hopplöshet och förtvivlan, nedstämdhet och depression, förvirring och "rörighet", trauman, relationsproblematik, tyngd och trötthet, högkänslighet, ångest (även panikångest), låg självkänsla, ätstörningar, psykosomatiska  besvär, kroppsliga symtom.

TERAPEUTEN
Kristin Montagu-Evans är terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. 

Kristins sätt att vägleda beskrivs som spot on där hon professionellt och intuitivt hittar rätt in till kärnan. Genom kraftfulla metoder guidas du in till din sanning och väl där kan också förändringsarbetet ta vid. 

Kristin är även coach och stödperson för unga tjejer, och brinner för att ge unga tillgång till verktyg och redskap för känslohantering både via individuella sessioner och i grupp. Hon undervisar också i känslohantering för högkänsliga vid ”Yogaretreat Österlen” tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Kristin 0706-94 84 02

Sagt om

Boka

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. 
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.