PRIVATYOGA FÖR GRAVIDA

Yogan är ett fantastiskt verktyg att ha med under din graviditet, inför din förlossning och i ditt fortsatta föräldraskap. I den resa det innebär att bli och vara gravid, är det värdefullt att få utrymme att landa och lyssna in till sig själv. Det här är en stund som är helt och hållet din, där alla tankar och känslor är tillåtna och tryggt kan få flöda fritt.

Kanske känner du ett extra behov av att skapa en egen yogarutin hemma, speciellt framtagen efter dina behov och önskemål? Kanske vill du ha en stund som är helt och hållet din, med yogapoistioner, sköna djupa andetag och guidad avslappning unikt valda just för dig? 

Vi inleder med ett kortare samtal och gör sedan en yogaklass utifrån vad din kropp och ditt sinne behöver. Efter vår session får du ett eget kortare yoga program med enkla instruktioner per mejl. 

TERAPEUT/LÄRARE
Din terapeut är Johanna Lindberg, utbildad inom satyananada yoga,  mediyoga och womb yoga. Hon är även utbildad inom energitekniken Access Consiousness Bars och har under många år i olika former arbetat med vägledning och samtal. Just nu vidareutbildar hon sig i känsloterapi.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Johanna, 0708-19 92 70 eller mejla till johanna.lindberg@gmail.com

Boka

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.