SAMTAL FÖR GRAVIDA

I den resa det innebär att bli och vara gravid, är det värdefullt att få utrymme att landa och lyssna in till sig själv. Det här är en stund som är helt och hållet din, där alla tankar och känslor är tillåtna och tryggt kan få flöda fritt.

 Vad vill du ta emot just nu? Vad vill du släppa taget om för att vara närvarande där du är? Och vad vill du skapa för dig och ditt barn, om allt är möjligt? 

Samtalet och vägledningen kan exempelvis vara inriktad på vad du behöver för att känna lugn och styrka under din graviditet, inför din förlossning och i ditt fortsatta föräldraskap. 

Du kan även välja att ta emot Access Bars, en djupt avslappnande och utrensande energibehandling, under vägledningen. Läs mer om Access Bars här.

TERAPEUTEN
Din terapeut är Johanna Lindberg, utbildad inom satyananada yoga,  mediyoga och womb yoga. Hon är även utbildad inom energitekniken Access Consiousness Bars och har under många år i olika former arbetat med vägledning och samtal. Just nu vidareutbildar hon sig i känsloterapi.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Johanna, 0708-19 92 70 eller mejla till johanna@infiniteyoga.se.

Boka

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.