Lunchyoga, måndag, onsdag och fredag 12:00-13:00

Släpp vardagen för en stund och kliv in i en oas av egentid, reflektion, återhämtning och omhändertagande! Din stund att önska vad du vill för dagen och ta emot vad du behöver.

Måndagar, MINDFUL YOGA med Filippa
Vad vill du ta med dig in i den nya veckan? Starta veckan med medveten närvaro och ett grundande och skönt flöde för kropp och sinne och möjligheten att bjuda in det du vill ha mer av i ditt liv. Klassen avslutas med grundande och djupgående avslappning och meditationsövningar med inslag av Mindfulness. 

Onsdagar, BODY LOVE med Stina
Vad längtar din kropp efter? Ge dig själv en stund mitt i veckan att lyssna in och stärka och röra din kropp i ett skönt och fritt flöde. En dynamisk klass, som avslutas med skön avslappning, och möjlighet att ta emot en liten stunds magisk beröring i form av yogamassage från massageterapeut Stina!

Fredagar, FRIDAY FLOW med Dittemaria
Fira din fredag med ett skönt flöde! Dittemaria tar oss med på en utforskande resa genom kropp och sinne, med mjuka och sköna hatha rörelser som mjukar upp och stärker din kropp. Klassen avslutas med meditation med möjlighet att sätta en intention för helgen som kommer.

SKÖN YOGA MED VARIATION
Genom yogan ger vi kroppen uppmärksamhet genom stretchande och mjukt stärkande positioner och rörelser, och blir närvarande i nuet och medvetna om våra tankar och känslor.  Vi gör övningar som hjälper dig att släppa det du inte längre behöver, och fylla på med det du vill ha mer av. 
Varje lunchklass ser olika ut. Yogaläraren ges utrymme att  skapa klassen utifrån gruppens behov och närvaro. Syftet är att frigöra individens och gruppens medvetenhet och att utveckla var och ens potential, och främja en energifylld livsstil.

MED YOGAFILOSOFI & AVSLAPPNING
Vi varvar vår yogaundervisning med yogafilosofi, andnings- och avslappningsövningar, guidade meditationer, lyx med eteriska oljor samt underbara klanger av helande tibetanska skålar och shanti klangspel.

BOKA
Du bokar dig här eller kom som drop in så bokar vi dig på plats.

NÄR ÄR DET KLASS?
12:00-13.00 måndag, onsdag och fredag, 8 jan-25 maj 2018.

NYHET! 10-KORT FÖR LUNCHYOGA
Gäller för lunchyoga kl 12:00-13:00 måndagar, onsdagar & fredagar under våren 2018. 10-kort (giltigt 6 månader), 1 500 kr

PRIS
150 kr första gången, annars 220 kr för drop in eller köp ett kort.

FÖRKUNSKAPER
Lunchyogan passar alla, även nybörjare. Inga förkunskaper krävs. 

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se