Divine Grace Meditation utvalda söndagar 15:00-16:00 med Gyani Grace på Infinite Yoga Malmö

Välkommen att mötas i en cirkel och guidas in i djup meditation på söndagar med Grace. Barn är välkomna till dessa träffar enligt schemat nedan.

*
Jämna veckor, utan barn (9 sep, 4 nov, 2, 16 dec)
Ojämna veckor, barn välkomna (30 sep, 14, 28 okt, 25 nov, 9 dec)

Tänk om det kan vara enkelt att bara vara? Att guidas in i stillheten inom dig och sköljas av grace inifrån och ut. Att bjuda in njutning i livet, och känna bliss i de mest vardagliga stunder. 

Genom att spendera tid i den djupa närvaron inom dig, skapar vi möjlighet och inre plats för fantastiska förändringar att äga rum. Förändringar som leder dig vidare på vägen mot upplysning ...och stillhet, glädje, harmoni, hälsa och inre ro.

Vi möts i cirkel och guidas in i det djupa varandet inom oss. Till den plats där du vet. Där du är. Där allt är. 

Välkommen att uppleva.
 

GÅ SOM KURS ELLER FRISTÅENDE KLASSER

TID

Utvalda söndagar 15:00-16:00, 10 tillfällen. 30 sep, 14 okt, 28 okt, 4 nov, 25 nov, 2 dec, 9 dec & 16 dec med Gyani Grace.

PRIS
Kurs 8 träffar, 1 450 kr. Anmäl dig till kursen via mail

DROP IN-PRIS
Boka drop in-klass här. 150 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 220 kr för drop in, eller köp ett kort.  

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. 

OM KURSLEDAREN
Grace Gyani har en bakgrund som industridesigner och är utbildad yogalärare, Mindfulnessinstruktör, Reiki II Usui Holy Fire Practitioner och barnyogalärare.
Idag skapar hon transformerande utrymme i meditations-cirklar där varandet står i centrum. Genom att guidas in i Varandet inom dig, stärks din sanna essens och transformation sker bara genom att vara i det som känns så sant och naturligt, men som vi ändå ofta prioriterar bort när vi låter tanken och sinnet dominera. Genom meditation och varande sker även energiöverföring av grace som inspirerar ditt varande till mer harmoni och ditt medvetande att expandera.
Grace stöder din upplysning, inre resa och själsliga utveckling för mer glädje och harmoni i livet genom enskild healing och gruppmeditationer.