Kursbeskrivning
Kundalini Chakra Journey är en kraftfull yogakurs och inre resa för dig som önskar fördjupa din upplevelse och förståelse av chakrasystemet och kundalinikraften. Tänk om det är dags att förkroppsliga och leva i den gränslösa energi som du faktiskt är?

Kundalini är en form av livsenergi som redan finns inom dig själv. Kundaliniyoga är en aktiv, dynamisk yogaform med en andlig och spirituell inriktning som kan hjälpa dig att bli medveten om din kraft, öka din livsenergi och se och använda hela din potential.

Kursen är baserad på Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan och lärorna av chakraexperten Anodea Judith, författare av Wheels of Life och Eastern Body, Western Mind. Kundalini Chakra Journey kan hjälpa dig att öka medvetenheten kring din egen inre kraft och livsenergi och bidra till förändring och transformation som du önskar i ditt liv. Under denna kurs använder vi chakrasystemet som en karta för resan genom livet tillsammans med tekniker från kundaliniyogan, samt andra verktyg för inre utveckling.

De sju regnbågsfärgerna som sträcker sig genom chakrasystemet representerar det fulla spektrat av vår potential som människor, och rör sig från det vanliga till det ovanliga, från det vardagliga materiella planet till det spirituella. Tillsammans formar vi en bro från det fysiska till det meta-fysiska och tar steg för att balansera dessa energier inom oss, så att vi kan vara helheten av dem vi är.

Kursen innehåller:
• Kriyas (kraftfulla övningar) för varje chakra 
• Mantran
• Meditation
• Avslappning till klangskålar & gong
• Djupgående kunskap om chakran 
• Verktyg för dig som deltagare att använda mellan klasstillfällena 

TID
Torsdagar 17:00-19:00, 8 tillfällen, kursstart 6 sep 2018 med Julia Leoni.

KURSPRIS
1 450 kr. 

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen genom att maila

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 150 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 220 kr för drop in, eller köp ett kort. 

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper,  vi börjar från grunden! Eftersom kurstillfällena bygger på varandra rekommenderar vi att du går hela kursen och du som har 10-kort, Halvårskort eller Årskort på Infinite är välkommen att anmäla dig till alla åtta kurstillfällen via mail

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under terminen. Yogamatta finns på plats att låna.

OM KURSLEDAREN
Julia Leoni är yogalärare utbildad inom vinyasa, acroyoga, kundalini samt diplomerad Thai Yoga-massageterapeut. Hon är utbildad i Peter-Hess - klangmassage® och utforskar med stor nyfikenhet de transformerande effekterna av ljudfrekvenser och vibrationer genom sång och instrument som klangskålar och gong. Hon håller även klasser i Klang Yoga och Klangmediation.

Under sin senaste resa i Indien gick Julia genom en transformerande Kundalini Chakra-resa med sin lärare Devi Kaur. De kraftfulla effekterna Julia upplevde av denna kurs fick henne att vilja fortsätta använda dessa verktyg och gå djupare, så hon fortsatte att delta i ytterligare en kurs samt genomgå den 75 h Kundaliniyogalärarutbildning som hennes lärare erbjöd med inriktning på chakrasystemet.