Klassbeskrivning
En fusion mellan Reiki Healing och yoga. En lugn och meditativ yogaklass med sköna rörelser för kropp och själ. Vi avslutar med en längre djupgående Reiki meditation som fyller på med energi, vägleder och hjälper dig att helt slappna av.

Om Reiki healing
Reiki healing är en Japansk energimedicin för djupgående avslappning som bidrar till självläkning. Det är ett fantastiskt verktyg för spända muskler samt smärta men också för djupare läkning av fysiska, mentala och emotionella blockeringar. Reiki arbetar med orsakerna till problemen, och anpassar sig till mottagarens behov. Energin kommer in i hela människan – både kropp, tankar, känslor och själ, och detta ger mottagaren naturliga möjligheter att läka sig själv. Därför medför en Reikibehandling många varierande resultat.

Vad innehåller en klass i Reiki Yoga – Receive Healing? 
 Vi rör oss mellan yogapositioner och flöden, meditation, djup vila med guidning, och vila till tonerna av klangspel och sjungande skålar, allt för att på olika sätt tona in på läkning för kropp, sinne och själ. 

TID
Tordagar 19:30-21:00, 15 tillfällen, start 6 sep 2018 med Magdalena Kuchcinska 

PRIS 
2 730 kr

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen via mail.

DROP IN-PRIS
150 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 220 kr för drop in, eller köp ett kort.  

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs, klasserna  anpassas efter individens dagsform och gruppens energinivå. Passar alla som är intresserade av att skapa mer medvetenhet i livet och att bjuda in läkning på djupgående plan.

OM KURSLEDAREN
Magdalena Kuchcinska är certifierad Yogalärare inom Hatha, Vinyasa, Yin, Barnyoga och Birthyoga, Holistic Life Coach och Karuna Reiki Master enligt Holy Fire II. Idag arbetar Magdalena på heltid med yoga, healing och vägledning, både i grupp och individuella sessioner.
Magdalenas Reiki Healing Sessions sker i kombination med spirituell vägledning, vilket gör att du tillåts att komma närmare orsaken till de besvär du känner. Till Magdalenas behandlingar kommer ofta personer som känner att fysiska behandlingar inte räcker till, och som tror att orsaken till smärta eller en blockering grundar sig i något djupare. Genom djupare insikt och de budskap som Magdalena får till sig om mottagarens situation kan också djupare läkning och helande ske.