Kursbeskrivning
Vad vill din kropp göra idag? Vill den röra sig och vara i ett skönt flöde? Sträcka sig och känna sig stark? Utmanas och testa något helt nytt? För att sedan vila skönt och djupt till de läkande och djupt avslappnande tonerna av gong och klangskålar? 
Yin & Yang Flow Yoga är en klass helt tillägnad din KROPP! Vi följer flödet och låter kroppen röra sig och stärkas inifrån och ut, i ett space fritt från prestation och måsten. 

Yin & Yang Flow Yoga är en klass där vi tar fasta på flödande rörelser som ger dig utrymme att på ett lekfullt sätt utforska din kropps språk och den enorma kraftfullhet den besitter. I klassen skapar vi värme och puls med sol-och månhälsningar och vi rör oss mellan asanas i sköna flödande sekvenser. 

Avslappning till tonerna av klangskålar och gong
Ljuden från dessa instrument skapar djup kontakt med våra celler och tillåter oss att ansluta till vår inre rytm och frekvens. Minnen och känslor som finns djupt inom dig kan få komma upp till ytan och genom att tillåta dig att vara i stunden, känna det som dyker upp och observera vad som händer, hittar vi lugnet och andas i stillhet och närvaro. 
Ljudyoga är effektivt för ett rastlöst och stressat sinne och hjälper oss att släppa djupt liggande spänningar och blockeringar. Du behöver inte prestera eller leverera, utan bara slappna av och låta ljudets transformerande vibrationer skölja igenom dig och hela ditt energisystem. 

Vad innehåller en klass i Yin & Yang Flow Yoga med klang och gong?
• Utrymme att känna in kroppen för att kunna följa ditt flöde just i stunden
• Yoga som stärker dig inifrån och ut
• Rörelser som ökar cirkulationen i kroppen
• Möjlighet att släppa taget om gammalt och det som inte är genererande för dig med olika skaktekniker och frigörande dansinspirerade rörelser
• Energi- och vibrationsmedvetenhet
• Djup och helande avslappning till tonerna av klang, gong och mantran

TID
Onsdagar 17:30-19:00, 8 tillfällen, kursstart 5 sep 2018 med Julia Leoni

PRIS
Kurspris: 1 450 kr

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen via mail.

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 150 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 220 kr för drop in, eller köp ett kort. 

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen vänder sig både till nybörjaren som vill stärka kroppen på ett lekfullt flödande vis, och till den erfarna yogin som vill släppa taget om prestation och bilden av hur yoga "ska" vara och istället lyssna till vad kroppen verkligen vill och längtar efter!

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under terminen. Yogamatta finns på plats att låna.

OM KURSLEDAREN
Julia Leoni har så länge hon kan minnas älskat rörelse i olika former, främst gymnastik och dans, och hon hittade till yogan genom en utbildning i AcroYoga. Den djupa själsresa yogan inneburit för henne är essentiell i hennes utforskande av livet och Julia vill hitta helande och balans i både rörelse och stillhet. Julia är utbildad i Peter-Hess - klangmassage® och utforskar med stor nyfikenhet de transformerande effekterna av ljudfrekvenser och vibrationer genom sång och instrument som klangskålar och gong och klasser i Klang Yoga och Klangmediation. Julia är även en sångfågel med stor förkärlek för kirtan – mantrasång i grupp.
"Yoga är ett verktyg för att gå djupare och ansluta till min inre kärna -  min essens -  för att helt integrera kropp, sinne och själ. Det är genom rörelse jag kommer kontakt med min kreativitet och finner mitt sanna uttryck. Det är att fira min oändliga varelse!"