INFINITE SUMMER TREAT!
TRE MÅNADER fulla AV SOMMARPRALINER!

Handplockade klasser för dig som längtar efter en njutbar sommar, full av kraft, glädje och TREATS! 
 Sommarschemat gäller 28 maj-2 september 2018, och sommaryogakortet INFINITE SUMMER TREAT ger dig
obegränsat med yoga under tidsperioden. (Om du har ett annat yogakort, så går det att pausa under sommaren när du köper Summer Treat-kort)
 
INFINITE SUMMER TREAT-YOGAKORT, 2 500 kr
Köp ditt INFINITE SUMMER TREAT-kort senast 27 maj
så får du 300 kr rabatt och betalar 2 200 kr! 

Köp ditt kort via mail och betala på faktura. 

Du kan givetvis även boka sommarens alla klasser med ditt 10-kort, Årskort eller drop in klass. Läs om alla våra kort och priser här


När du köper ett yogakort eller anmäler dig till en klass eller kurs på Infinite Yoga får du även våra nyhetsbrev med information om kurser och erbjudanden. Om du vill avregistrera dig från nyhetsbrevet klickar du enklast på länken Unsubscribe i nyhetsbrevet, eller maila oss. 
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter här

SCHEMA SOMMAREN 2018:

Ladda hem sommarschemat som PDF:

Sommarens klasser i urval!

Yinyoga
”Go (y)inside” med YinYoga! Rikta blicken inåt och tillåt det som finns djupt inom dig att komma upp till ytan. En lugn och lyxig yogaoas för för dig som längtar efter avslappning, vila, egentid, lugn, omtanke och läkning till kroppen och hela din varelse! 
 

Kundaliniyoga
Kundaliniyoga passar alla som vill må bra och hitta sätt att skapa mer balans och harmoni i livet. Du behöver inte vara vig för att göra kundaliniyoga – smidighet och inre styrka utvecklas över tid som en effekt av övningarna. Den positiva påverkan på våra energisystem kommer direkt.

Klangyoga med gong 
Lugn, skön och frigörande yoga och härlig avslappning till klangspel, sjungande skålar och gong med Julia Johansson. Ljuden från dessa instrument skapar djup kontakt med våra celler och tillåter oss att ansluta till vår inre rytm och frekvens. 
 

Yoga i parken 
INFINITE YOGA i Kungsparken varje onsdag 17:30-18:30, 6 juni-29 augusti! 
Infinite Yoga Malmö skapar en tillåtande yogaoas i sommargräset och du är så varmt välkommen! 
Läs mer 

Grundkurs i yoga
26/6, 27/6 & 28/6
Minikurs tre kvällar i juni! Följ med på en spännande introduktion och resa i yogans värld. Vi gör yogapositioner och andningsövningar från grunden och hämtar kunskap från yogafilosofins tusenåriga visdom. 

Yin Yoga & Yoga Nidra
Favorit i repris! Minikurs tre kvällar i rad! 
Yin Yoga i kombination med Yoga Nidra djupaslappning hjälper oss att hitta total djupavslappning för både kropp och själ och  lösa upp mentala och fysiska spänningar riktigt på djupet!