Yoga för företag
skräddarsydda koncept med yoga och meditation & öppna klasser

För företag erbjuder vi ett helhetskoncept där alla anställda tar del av hela vårt utbud till förmånligt pris, kontakta oss för prisförfrågan. 

VI ERBJUDER: 

MORGONYOGA.  Innan arbetsdagen sätter igång, möjlighet till beställning av take away-frukost/smoothies som tillval.


AFTER WORK-YOGA. Ett energipåfyllande avslut på veckan! Fredagar, möjlighet till beställning av färskpressad juice/smoothiebowl som tillval.

WORKSHOP MED YOGA OCH MEDITATION. Exempelteman;
• Meditation för chefer
• 3 minuters-meditation varje dag, enkla tekniker som hjälper dig att komma igång
• Yoga för stela och nybörjare
• Pausyoga
• Lyxyoga - en riktig treat för dig och dina kollegor

YOGA OCH MEDITATION SOM VERKTYG FÖR STRESSHANTERING 
Inom yogan finns enkla och kraftfulla verktyg för stresshantering, som är enkla att lära sig och sedan alltid finns med dig vardagen när de som bäst behövs. 

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR. Föreläsning om stresshantering, yoga i vardagen, meditation samt kost- och hälsa enligt Ayurveda, på Infinite Yoga Malmö eller din arbetsplats.

LUNCHYOGA. Lunchyoga i öppen grupp kl 12:00-13:00 måndagar, onsdagar och fredagar. Specialerbjudande  för företagsgrupper. 

YOGA & MASSAGE PÅ DIN ARBETSPLATS. Från 15 min meditation, andningsövningar och mindfulness till längre yogapass. Kan kombineras med föreläsning om yoga, meditation, mindfulness, högkänslighet, ayurveda alternativt stresshantering samt massage från erfaren massageterapeut. 

CHEFSCOACHING. För dig som vill få nya redskap och infallsvinklar och utveckla ditt ledarskap. Enskilda sessioner. 


Vi skapar även skräddarsydda koncept med erfarna yoga- och meditationslärare samt massageterapeuter och terapeuter utifrån era behov. 

Infinite Yoga är en lugn och vacker oas mitt i Malmö, och här kan du och dina anställda och kollegor helt släppa taget om vardagen en stund, och komma tillbaka till jobbet laddade med ny energi och ökat fokus. 

Vi använder  yogans verktyg för stresshantering och utveckling och i våra yogaklasser bygger du styrka inifrån och ut och övar balans och smidighet för både kropp och sinne. Vår företagsyoga gör vi på plats i studion på Gustav Adolfs Torg 43, eller på din arbetsplats.

Yoga för bättre arbetsliv
Förutom den sköna effekten i stunden, ger yoga och meditation möjlighet till en bättre arbetsplats och ett bättre arbetsliv. Forskning visar att yoga och meditation både kan skapa bättre relationer på arbetsplatsen samt hjälpa chefer och medarbetare att hantera situationer mer genomtänkt och ta bättre beslut.
Källa: Handelshögskolan Stockholm, https://www.hhs.se/sv/om-oss/news/2015/mediterande-chefer-fattar-battre-beslut/

OM INFINITE YOGA
Mitt på Gustav Adolfs torg i Malmös absoluta centrum med utsikt över torget och gågatan ligger Infinite Yoga Malmö. Studion är inrättad i en vacker sekelskiftsvåning med en stor yogasal, reception, samtalsrum och omklädningsrum med dusch, ett för damer och ett för herrar. 

FRISKVÅRD
Vår yoga är avdragsgill friskvård och du får ett kvitto på ditt köp till arbetsgivare. Vi är anslutna till ActiWay  & Wellnet för dig som via ditt företag har ett friskvårdsavtal. 

KONTAKT
Kristin Montagu-Evans, vd Infinite Yoga Malmö
Tel 070-694 84 02, kristin@infiniteyoga.se

ADRESS
Gustav Adolfs Torg 43, Malmö 

"En underbar oas mitt i Malmö. fantastiska lokaler och yogainstruktörerna är otroligt duktiga. jag längtar hit så fort jag går härifrån!" - Lotta