akupressur för gravida och nyblivna mammor

Behandlingar
Holger kombinerar akupressur och moxa värmebehandling i behandlingen och lägger även stor vikt på att ge dig redskap för egenvård att fortsätta använda i vardagen. 

Privat konsultation, 60 min
Konstitutionell diagnos, rådgivning och behandling

Gruppbehandling, 45 min
Behandling i samma rum som upp till 3 andra

Egenvårdskurs
Kl 9:00-16:00 söndagarna 14 okt, 11 nov & 9 dec inkl 1 h paus för lunch på Infinite Yoga Malmö, Lilla Salen. Max 10 deltagare. 
En tre dagars grundkurs med fokus på indikationer som foglossning, mastit/mjölkstockning och andra laktationsproblem, illamående, smärtor som ryggsmärtor, oro/ångest, utbrändhet, rehabilitering, lustproblem och urinvägsinfektion. Koreansk Handterapi, vars grund är lätt att lära sig, är ett mikrosystem där hela kroppen, dess funktioner och organ, behandlas via punkter och mikro-flöden på handen. Vissa punkter har även testats i högkvalitativa västmedicinska studier och visat mycket god effekt. Holger har erfarenheter sedan år 2000 med denna terapiform och har introducerat den i Norden.
Tre dagars utbildning, totalt 20 timmars undervisning, 3 600 kr

Gratis prova på: Koreansk Handterapi  – hjälp dig själv och andra att läka!
Den 18 nov kl 15:00-15:45, boka till Holger via mail.

OM KINESISK MEDICIN
Traditionell kinesisk medicin (TCM) behandlar allt från besvärliga symptom till sjukdomar. Det mesta kan behandlas. Vi använder ett holistiskt synsätt vilken innebär att vi ser människan som en helhet och botar inte bara sjukdomens symptom utan försöker istället hitta den verkliga orsaken. 

TERAPEUTEN
Holger Wendt är akupunktör, konstnär, lärare, författare, filmare och medskapare av Vindarnas Hus i Hagestad. Han har varit globalt engagerad i sociala, humanitära frågor och kursledare sedan 1981 och under 18 år undervisat terapeuter, främst i Sverige, Norge, Tyskland och Irland i akupunktur och varit styrelseledamot i ETCMA - Europeiska Akupunkturförbundet. Holger är gift med Susanne och tillsammans har de fem barn och Holger har varit stöd vid 6 födslar och är även farfar.

MOTTAGNING
Fredagar 8:00-12:00 på Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Holger, 0708-767744

Hälsofördelar vid akupressur, akupunktur och värmebehandling moxa:
  • Minskade stressnivåer
  • Lindring av värk och smärta
  • Förbättrad matsmältning och blodcirkulation
  • Balansering av energiflöde
  • Känsla av lugn och harmoni

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.