doula

Hej!

Jag heter Johanna Lindberg och som doula finns jag med dig och din (eventuella) partner som ett känslomässigt och praktiskt stöd inför, under och efter förlossningen.

Det grundläggande upplägget när ni anlitar mig som doula är att vi ses på två möten inför och ett efter förlossningen, och jag finns om och när vi vill även vid er sida under själva förlossningen. Under våra förberedande möten pratar vi ihop oss om hur du som föder och du som partner vill samarbeta under förlossningen och hur ni önskar att er doula stöttar er. Vi gör även praktiska övningar som förbereder er fysiskt och känslomässigt inför förlossningen. 

Genom mina år som gravidyogalärare har jag mött hundratals kvinnor som haft stor nytta av yogans verktyg inför och under sin förlossning, och det är dessa verktyg som är min specialinriktning som doula. 

I yogan finns tekniker för andning, avspänning och rörelser och positioner som kan underlätta rent fysiskt under förlossningen, och som kan hjälpa dig som föder att hitta tillbaka till ditt lugn, din kraft och din inre styrka när du behöver det. Som din doula finns jag med inför och under din förlossning, som ett stöd för både dig och din partner. 

Inom gravidyogan är jag utbildad i Womb Yoga av Uma Dinsmore-Tuli i England, och jag har därifrån med mig en hel skattkista full av avspänningstekniker, fysiska rörelser till nytta inför och under förlossningen, liksom guidade avslappningsövningar som kan vara till hjälp om du känner dig rädd eller stressad, eller vill skapa en kraftfull intention inför din förlossning. 

Vårt första infomöte på 30 minuter är kostnadsfritt. Där presenterar jag mig som doula, och du/ni berättar om era tankar inför förlossningen. Du/ni kan sedan i lugn och ro på hemmaplan känna in om ni vill anlita mig som doula. 

TERAPEUTEN
Johanna Lindberg är delägare och yogalärare specialiserad på gravidyoga på Infinite Yoga i Malmö och doula utbildad av av Din gravidcoach och Anna Tallwe under 2017. Johanna har grundat Infinite Mama och startar under 2018 även Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning tillsammans med Ulrika Wedin på HoliBeYoga i Höör. 

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Johanna, 0708-19 92 70 eller maila johanna@infiniteyoga.se.

Boka kostnadsfritt infomöte

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.