Kursbeskrivning
Mama Caring Circle är en plats för dig som är nybliven mamma. Här kan du landa och känna dig fri att dela med dig av allting, stort som smått.

Den första tiden som mamma kan vara omtumlande med allt det nya som kommer in i våra liv. Nya rutiner, amning, sömnlöshet, förändringar i relationer, ny identitet som mamma och alla känslor som hör därtill. Vi inleder cirkeln med delning och coachande samtal, där du väljer vad du vill dela. I den här gruppen är allt okej och tillåtet och vi delar med oss av våra erfarenheter och nuvarande tankar. 

Vi väver också in mjuka rörelser för nacke, axlar och rygg, för att ta hand om din kopp. Ibland sjunger vi även mantran och gör sköna andnings- och avslappningsövningar.

Magdalena Kuchcinska är yogalärare, holistic life coach och reiki healer och vägleder gruppen i coachande samtal, mjuka yogarörelser, meditationer, mantra som vi sjunger tillsammans, grupphealing och vägledning. Gruppen bygger på sekretess och tillit, så det som sägs i gruppen stannar i gruppen, och vi stöttar varandra i det som har varit och är.

Du är välkommen precis när du själv känner dig redo efter förlossningen, tillsammans med din bebis. 

KURSER
Tisdagar 10:00-11:00, 975 kronor, 5 tillfällen, kursstart 16 april 2019 med Magdalena Kuchcinska

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen via mail

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under de närmaste 6 månaderna. Yogamatta, filtar och bolster finns på plats att låna. 

OM KURSLEDAREN
Magdalena Kuchcinska är Yogalärare, Holistic Life Coach och Reiki Master enligt Holy Fire II. Idag arbetar Magdalena på heltid med yoga, coaching, healing och vägledning, både i grupp och individuella sessioner. Magdalena är mamma till två små barn och håller även Reiki Healing Sessions för gravida och nyblivna mammor. Hon har själv upplevt Reikins kraft och läkningsförmåga under och efter graviditeten och nu under tiden som mamma.