KURSBESKRIVNING
Lugn, inkännande och stärkande yoga för dig som nyligen har fått barn. Välkommen att ta med din bebis för en härlig stund tillsammans!

Fokus på dig som mamma
Yogan har fokus på dig som mamma och din bebis kan antingen vara med på yogamattan, eller sova på en filt du tar med eller i vagn/babyskydd, i eller precis utanför yogasalen. 

Kom som du är - utan prestation & måsten!
Här finns utrymme för både dig och ditt barn att vara precis som ni är, och vi släpper taget om alla jämföranden, måsten och prestation och bjuder in glädjen i att ha en hel yogasal fylld med härliga bebisar som sprudlar i sin alldeles egen energi! Vi använder ljud, mantran och rörelser för att göra detta till den mysig och rolig stund för både stora och små! 

Skratt, fniss, förtjusta rop, gråt - alla ljud är välkomna här från både stora och små, så du behöver inte oroa dig för att din bebis ska behöva vara tyst. Här är allt ok! 

Vi inleder klassen med sharing där alla har möjlighet att berätta om dagsform både fysiskt och känslomässigt. Klassen anpassas sedan efter både de stora och små deltagarnas behov just nu. 

Grundkurs
I yogan fokuserar vi på dig och din kropp och på att mjukt och i lugn takt bygga upp muskler i mage och bäckenbotten,  och vi gör sköna stretchande och stärkande yogapositioner. Klasserna avslutas med avspänning och välgörande andningsövningar som du kan ha med dig i din vardag.

Fortsättningskurs
 I fortsättningskursen väver vi in fler och nya inslag för interaktion med din bebis genom lek, rörelse och sång, samt fler stärkande och flödande inslag för din kropp i yogan. 

Kursen är en fortsättning på Mamma Baby Yoga grundkurs, och även i den här kursen lägger vi stort fokus på att i lugn takt bygga upp muskler i mage och bäckenbotten och vi gör sköna stretchande och stärkande yogapositioner för rygg, axlar, nacke och ben. Vi gör även flöden av stärkande positioner som är bra att ta med sig hem och fortsätta med på egen hand, som olika varianter av enkla solhälsningar. Det är inget krav att först ha gått en grundkurs för att gå fortsättningskursen, viktigare är att din kropp naturligt har återhämtat sig under 4-5 månader efter graviditet och förlossning. 

GRUNDKURS 8 TILLFÄLLEN (BEBISAR CA 6-8 VECKOR OCH UPPÅT)
Onsdagar 10:00-11:00, kursstart 10 april med Filippa Widell Basovic, 8 tillfällen, 1 560 kr
Tisdagar 10:00-11:00, kursstart 7 maj med Lovisa Limseth, 7 tillfällen, 1 365 kr
Onsdagar 10:00-11:00, kursstart 5 juni med Filippa Widell Basovic, 5 tillfällen, 975 kr
Måndagar 13:30-14:30, kursstart 5 augusti med Filippa Widell Basovic, 1 560 kr

FORTSÄTTNINGSKURS 5 TILLFÄLLEN (BEBISAR CA 4-5 MÅNADER OCH UPPÅT)
Nya datum kommer, start hösten 2019! 

ANMÄLAN
Via mail.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. Du kan komma så snart du och ditt barn känner er redo, oavsett om din förlossning skett vaginalt eller med kejsarsnitt. 

ÅLDERN PÅ DITT BARN
Grundkurs
Den denna grupp bjuder vi speciellt in dig med barn upp till krypålder, från ca 2 till 6-7 mån. Vill du komma tidigare och känner dig redo, så kom! 

Fortsättningskurs
I den här gruppen bjuder vi alldeles speciellt in barn som är ca 5-12 mån och även dem som är mer rörliga och kanske kryper. Är ditt barn yngre eller äldre och du känner dig lockad till denna kurs, så är du också välkommen! Det är inget krav att först ha gått en grundkurs för att gå fortsättningskursen, viktigare är att din kropp naturligt har återhämtat sig 4-5 månader efter graviditet och förlossning. 

TA MED
Ta med egen filt som ditt barn kan yoga/vila/leka på, och kanske ett par favoritleksaker till de lite äldre barnen.

HISS FINNS
Hissen i vårt hus är liten, men de flesta vagnar går in! Vi hjälps åt att bära upp vagnar vid behov, berätta i porttelefonen när du ringer på om du vill ha hjälp. Tre trappsteg upp till hissen, ramp finns.  

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se eller 0708-19 92 70 (till Johanna)

OM KURSLEDARNA
Johanna Lindberg
är terapeut och yogalärare specialicerad på graviditet och tiden efter förlossningen. 
Johanna har en tillåtande, mjuk framtoning och lägger in hjärta och själ i varje klass. Hennes engagemang skapar en underbar plattform där alla känner sig sedda och välkomna, utan att bli utpekade. Johanna är utbildad i Satyananda Yoga, Womb Yoga och MediYoga, i känsloterapi med Malin Sandell & Ina Elverljung, och är grundare av Infinite Mama samt Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning. 

Filippa Widell Basovic är utbildad massageterapeut, stresspedagog med kognitiv inriktning och instruktör i Mindfulness, yogalärare utbildad i Infinite Holistic Mama Gravidyoga, Mediyoga, Yinyoga. Det var när Filippa för ett antal år sedan hamnade i en kris och tappade sig själv som hon hittade Mindfulness och meditation, ett förhållningssätt som hon nu använder och tränar sig på varje dag. Filippa gillar även musik, teater och sång och bor i Malmö tillsammans med man och dotter. 

Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”