YOGA FÖR MAMMOR MED lite ÄLDRE bebisar,
FORTSÄTTNINGSKURS ONSDAGAR 10:00-11:00

KURSBESKRIVNING
Lugn, inkännande och stärkande yoga tillsammans med ditt barn. Välkommen att ta med din bebis för en mysig och rolig stund tillsammans!

Fokus på dig som mamma
Yogan har fokus på dig som mamma och din bebis kan antingen vara med på yogamattan, eller sova på en filt du tar med eller i vagn/babyskydd, i eller precis utanför yogasalen. 

Kom som du är - utan prestation & måsten!
Här finns utrymme för både dig och ditt barn att vara precis som ni är, och vi släpper taget om alla jämföranden, måsten och prestation och bjuder in glädjen i att ha en hel yogasal fylld med härliga bebisar som sprudlar i sin alldeles egen energi! Vi använder ljud, mantran och rörelser för att göra detta till den mysig och rolig stund för både stora och små! 

Skratt, fniss, förtjusta rop, gråt - alla ljud är välkomna här från både stora och små, så du behöver inte oroa dig för att din bebis ska behöva vara tyst. Här är allt ok! 

Vi inleder klassen med sharing där alla har möjlighet att berätta om dagsform både fysiskt och känslomässigt. Klassen anpassas sedan efter både de stora och små deltagarnas behov just nu. 

Fortsättningskurs
 I fortsättningskursen väver vi in fler och nya inslag för interaktion med din bebis genom lek, rörelse och sång, samt fler stärkande och flödande inslag för din kropp i yogan. 

Kursen är en fortsättning på Mamma Baby Yoga grundkurs, och även i den här kursen lägger vi stort fokus på att i lugn takt bygga upp muskler i mage och bäckenbotten och vi gör sköna stretchande och stärkande yogapositioner för rygg, axlar, nacke och ben. Vi gör även flöden av stärkande positioner som är bra att ta med sig hem och fortsätta med på egen hand, som olika varianter av enkla solhälsningar. Det är inget krav att först ha gått en grundkurs för att gå fortsättningskursen, viktigare är att din kropp naturligt har återhämtat sig under 4-5 månader efter graviditet och förlossning.  

TID
Onsdagar 10:00-11:00, 5 tillfällen, hör av dig till Johanna vid intresse. 

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. Du behöver inte ha gått grundkursen i mamma baby yoga för att vara med.

ÅLDERN PÅ DITT BARN
I den här gruppen bjuder vi alldeles speciellt in barn som är ca 5-15 mån och även dem som är mer rörliga och kanske kryper eller till och med börjat gå. Är ditt barn yngre eller äldre och du känner dig lockad till denna kurs, så är du också välkommen! Det är inget krav att först ha gått en grundkurs för att gå fortsättningskursen, viktigare är att din kropp naturligt har återhämtat sig 4-5 månader efter graviditet och förlossning. 

TA MED
Ta med egen filt som ditt barn kan yoga/vila/leka på, och kanske ett par favoritleksaker till de lite äldre barnen.

HISS FINNS
Hissen i vårt hus är liten, men de flesta vagnar går in! Vi hjälps åt att bära upp vagnar vid behov, berätta i porttelefonen när du ringer på om du vill ha hjälp. Tre trappsteg upp till hissen, ramp finns.  

BRA ATT VETA
När du köper en kurs i mamma baby yoga hos oss så har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen på en annan av våra klasser under den period din kurs pågår. Så länge du bara avbokar din klass i bokninssystemet senast fyra timmar innan klassen startar, så någon annan kan få din plats, så har du klassen till godo. Du kan sedan själv gå in och boka in en annan klass istället i vårt schema som passar för dig. Möjligheten att ta igen missade klasser gäller under den period som din kurs pågår. Du kan välja att gå på en annan klass i mamma baby yoga eller på något helt annat i vårt härliga schema. Valet är ditt!

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se 

OM KURSLEDARNA
Ulrika Liard Wedin är yogalärare specialicerad på graviditet, förlossning och första tiden med barnet. Hon är utbildad doula och mamma till tre barn.
För Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och klasserna genomsyras av det öppna hjärtats energi. Hon har sina rötter i kundaliniyogan och undervisar mjukt och intuitivt. Tillsammans med Infinite Mamas grundare Johanna Lindberg driver hon Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning

Filippa Widell Basovic är utbildad massageterapeut, stresspedagog med kognitiv inriktning och instruktör i Mindfulness, yogalärare utbildad i Infinite Holistic Mama Gravidyoga, Mediyoga, Yinyoga. Det var när Filippa för ett antal år sedan hamnade i en kris och tappade sig själv som hon hittade Mindfulness och meditation, ett förhållningssätt som hon nu använder och tränar sig på varje dag. Filippa gillar även musik, teater och sång och bor i Malmö tillsammans med man och dotter. 

Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare.  Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver. 
Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse. 
Foto: Isabell N Wedin Foto: Isabell N Wedin

Jurate Paulsson och dottern Juni, deltagare i Medveten Gravidyoga våren 2018 
– Gravidyogan hjälpte mig att komma till ro, hitta lugn och få kraft inför den kommande förlossningen. Yogakursen gav mig en upplevelse av gemenskap och sammanhang. Känslan var lika mycket spirituell som kroppslig. Att rikta tankarna inåt berikade mig med energi som kom väl till användning den februarinatten då Juni föddes. Nu fortsätter vi yoga tillsammans på Infinite Yoga - min dotter och jag - på Mamma Baby Yoga!
LÄS VAD ANDRA SÄGER OM GRAVIDYOGA OCH MAMMA BABY YOGA PÅ INFINITE MAMA HÄR >>