förlossningsförberedande yoga för gravida och par

Genom mina år som gravidyogalärare har jag mött hundratals kvinnor som haft stor nytta av yogans verktyg inför och under sin förlossning, och det är dessa verktyg vi riktar in oss på vid vår privatsession. Vi utgår från ett samtal kring dina eller era behov och jag skapar ett upplägg utifrån dessa.

I yogan finns tekniker för andning, avspänning och rörelser och positioner som kan underlätta rent fysiskt under förlossningen, och som kan hjälpa dig som föder att hitta tillbaka till ditt lugn, din kraft och din inre styrka när du behöver det.

Du kan komma på egen hand, eller tillsammans med din eventuell partner. 

Jag erbjuder även privatsessioner med samtal, yoga och avslappning för dig som är nybliven mamma. Här är du och din bebis samt eventuellt även din partner varmt välkomna, och jag erbjuder även dessa sessioner som ett hembesök.

Inom gravidyogan är jag utbildad inom Satyanandayoga och  Womb Yoga av Uma Dinsmore-Tuli, och jag har därifrån med mig en hel skattkista full av avspänningstekniker, fysiska rörelser till nytta inför och under förlossningen, liksom guidade avslappningsövningar som kan vara till hjälp om du känner dig rädd eller stressad, eller vill skapa en kraftfull intention inför din förlossning. 

TERAPEUTEN
Johanna Lindberg är delägare och yogalärare specialiserad på gravidyoga på Infinite Yoga i Malmö och även doula utbildad av av Din gravidcoach och Anna Tallwe under 2017. Johanna har grundat Infinite Mama och startade under 2018 Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning tillsammans med Ulrika Liard Wedin på HoliBeYoga. 

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta oss på info@infiniteyoga.se

Intresseanmälan:

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.