redo att föda-workshop
söndag 24 MARS 2019 10:00-13:00

REDO ATT FÖDA-WORKSHOP! 
En tretimmars workshop med förlossningsförberedande verktyg, ett utmärkt tillfälle för dig som födande och partner/stödperson att utforska hur ni tillsammans kan förbereda er för den unika upplevelse en förlossning är. 

WORKSHOPEN INNEHÅLLER
• Partnerns roll - hur kan jag vara ett bra stöd? 
• Användbara andningstekniker inför förlossningen
• Mjuka massagetekniker inför att lindra smärta 
• Avslappningstekniker
• Grundläggande yogapositioner under förlossningen

I denna workshop använder och utforskar vi andningsmetoder, avslappningstekniker och massagetekniker, och yogapositioner som kan vara till stor nytta under förlossningen. 

Workshopen är en utmärkt möjlighet för dig som födande och partner/stödperson att utforska hur ni på bästa vis kan vara ett team inför förlossningen. Du som föder får möjlighet att utforska vilken typ av stöd du vill ha och kan ta emot, och du som partner/stödperson hur du på allra bäst vis kan vara detta stöd.

Kursen ger er också möjlighet att sätta en intention för, och börja göra en plan inför förlossningen. Kursen pågår en halvdag, och vi rekommenderar att ta lite extra tid tillsammans efter kursen (en lunch på stan eller något annat mysigt tillsammans) så att ni kan fortsätta prata och göra planer.  

Inga tidigare erfarenheter av förlossning eller yoga behövs för kursen. 

Ta gärna med:
• Papper och penna
• Bekväma kläder som du enkelt kan röra dig i
• Om du vill, frukt eller snacks till pausen

KURSTILLFÄLLEN VÅREN 2019
Söndagen den 24 mars 2019 kl 10:00-13:00 med Filippa Widell Basovic

PRIS
950 kr för 2 personer

BOKA PLATS
Via mail

OM LÄRARNA
Johanna Lindberg har grundat Infinite Mama Scandinavia och är utbildad i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga.  Tillsammans med Ulrika Wedin har hon startat Infinite Holistic Mama Prenatal Yoga Teacher Training. Johanna är också utbildad doula, en stödperson för gravida och gravida par inför, under och efter förlossningen. Johanna är utbildad av Anna Tallwe på Din Gravidcoach.

Filippa Widell Basovic är utbildad massageterapeut, stresspedagog med kognitiv inriktning och instruktör i Mindfulness, Mediyoga, Yinyoga och går under 2018 Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning. Det var när Filippa för ett antal år sedan hamnade i en kris och tappade sig själv som hon hittade Mindfulness och meditation, ett förhållningssätt som hon nu använder och tränar sig på varje dag. Filippa gillar även musik, teater och sång och bor i Malmö tillsammans med man och dotter. 
 

SAGT OM KURSEN:
"Det känns verkligen viktigt att jag kan gå in i min förlossning med mental styrka, lugn och vetskapen om att jag har flera hjälpmedel att ta till. Jag går på Johannas härliga gravidyoga och när jag såg att hon skulle hålla en förlossningsförberedande kurs bokade jag in mig direkt. Jag kan varmt rekommendera alla gravida att gå denna. Under tre timmar fick jag och min partner/stödperson, som i mitt fall är min syster, lära oss om olika verktyg och övningar som kommer underlätta både innan och under förlossningen. Framför allt kände jag hur jag och min syster blev ett team. Förutom att vara lärorikt skapade även Johanna en riktigt mysig förmiddag och jag känner mig nu ännu mer förväntansfull inför min förlossning."
Isabell, deltagare på kursen Redo att föda hösten 2018

Jag är jättenöjd med kursen och undrar bara – varför kom vi inte hit tidigare?!
Deltagare på kursen Redo att föda hösten 2019

Läs mer om vad tidigare deltagare säger om kurser på Infinite Yoga här >>.