REDO ATT FÖDA
En tretimmars workshop med förlossningsförberedande verktyg, ett utmärkt tillfälle för dig som födande och partner/stödperson att utforska hur ni tillsammans kan göra er redo för den unika upplevelse en förlossning är. 

WORKSHOPEN INNEHÅLLER
• Partnerns roll - hur kan jag vara ett bra stöd?
• Andning inför och under förlossningen
• Enkla massagetekniker för att lindra smärta 
• Avslappningsövningar för lugn och fokus
• Enkla och kraftfulla yoga- och förlossningspositioner

I denna workshop använder vi en rad enkla och samtidigt kraftfulla andningsmetoder, avslappningstekniker och massagetekniker och yogapositioner som kan vara till stor nytta under förlossningen. 

Workshopen är en möjlighet för dig som födande och den partner/stödperson som kommer att vara med dig under förlossningen att se hur ni på bästa vis kan vara ett team inför och under  förlossningen. Du som föder får möjlighet att utforska vilken typ av stöd du vill ha och kan ta emot, och du som partner/stödperson hur du på allra bäst vis kan vara detta stöd, och vara närvarande även med dig själv i den unika process en förlossning är. 

Kursen ger er även möjlighet att börja göra er plan inför förlossningen. Kursen pågår en halvdag, och vi rekommenderar att ta lite extra tid tillsammans efter kursen (en fika på stan eller något annat mysigt tillsammans) så att ni kan fortsätta prata och göra planer.  

Bra att ha med:
• Papper och penna
• Bekväma kläder som du enkelt kan röra dig i. Omklädningsrum finns. 
• Eventuellt snacks till vår kortare paus. 

REDO ATT FÖDA-WORKSHOP - PÅ PLATS I STUDION
Vi ses i vår stora yogasal och välkomnar 6 par till varje kurstillfälle,  så att vi har gott om plats mellan yogamattorna. Läs gärna mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

REDO ATT FÖDA-WORKSHOP - ONLINE VIA ZOOM
Vi möts via ZOOM (videokonferensverktyg online) med möjlighet till interaktivitet i form av frågor och delningar. Du får en länk till vår online-yogasal 15 minuter före klass.

KURSTILLFÄLLEN

PÅ PLATS I STUDION (Max 6 deltagande par)
Lördag 14 nov kl 14:00-17:00 med Johanna Lindberg
Lördag 12 december kl 14:00-17:00 med Johanna Lindberg

2021
Söndag  21 februari kl 10:00-13:00 med Johanna Lindberg
Söndag  21 mars kl 10:00-13:00 med Johanna Lindberg

ONLINE
Maila vid intresse >>

PRIS
1 100 kr för två personer (födande + partner/annan stödperson)

PRIVATSESSION PÅ PLATS I STUDION ELLER ONLINE
Vid förfrågan. Läs mer här >>

OM LÄRAREN
Johanna Lindberg är yogalärare specialiserad på gravidyoga på Infinite Yoga i Malmö och även doula utbildad av av Din gravidcoach. Johanna har grundat Infinite Mama och har även skapat Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning tillsammans med Ulrika Liard Wedin på HoliBeYoga. 
Johanna utbildad inom Satyanandayoga och  Womb Yogaav Uma Dinsmore-Tuli, och stort fokus på att lära ut avslappningstekniker, andningsövningar och rörelser som är till stor nytta under både graviditet och förlossning, liksom guidade avslappningsövningar som kan vara till hjälp om du känner dig rädd eller stressad eller vill skapa en kraftfull intention inför din förlossning.
"I yogan finns tekniker för andning, avspänning och rörelser och positioner som är som skräddarsydda för att underlätta rent fysiskt under förlossningen, och för att hjälpa dig som föder samt din förlossningspartner att hitta tillbaka till lugn, kraft och inre styrka när det behövs som allra mest."

SAGT OM WORKSHOPEN:

"Alla par borde göra detta innan förlossning! Fin investering för att känna in varandra och förstå hur viktiga vi är för varandra fysiskt och psykiskt."
Josefin, deltagare på workshopen Redo att föda hösten 2018

"Det känns verkligen viktigt att jag kan gå in i min förlossning med mental styrka, lugn och vetskapen om att jag har flera hjälpmedel att ta till. Jag går på Johannas härliga gravidyoga och när jag såg att hon skulle hålla en förlossningsförberedande kurs bokade jag in mig direkt. Jag kan varmt rekommendera alla gravida att gå denna. Under tre timmar fick jag och min partner/stödperson, som i mitt fall är min syster, lära oss om olika verktyg och övningar som kommer underlätta både innan och under förlossningen. Framför allt kände jag hur jag och min syster blev ett team. Förutom att vara lärorikt skapade även Johanna en riktigt mysig förmiddag och jag känner mig nu ännu mer förväntansfull inför min förlossning."
Isabell, deltagare på workshopen Redo att föda hösten 2018

"Jag är jättenöjd med kursen och undrar bara – varför kom vi inte hit tidigare?!"
Deltagare på workshopen Redo att föda våren 2019

"Tack för en väldigt fin stund, där vi fick möjlighet att lära känna varandra på ett djupare och mer känslomässigt plan. Där vi fick dela med varandra och lära oss nya saker och verktyg som vi kan ta med oss!"
Deltagare på workshopen Redo att föda våren 2019

Läs mer om vad tidigare deltagare säger om kurser på Infinite Yoga här >>.