redo för första tiden med barn
workshop månag 23 mars KL 17:30-19:00

REDO FÖR FÖRSTA TIDEN MED BARN - WORKSHOP

I denna workshop pratar vi om den viktiga tiden efter barnet är fött. Primärt fokus är på de första 40 dagarna, även kallad den fjärde trimestern. Du får konkreta verktyg om hur kan du kan ta hand om dig själv, ditt barn och din relation efter förlossningen. 

Vår postpartum-förberedelse ger dig och eventuell partner unika verktyg och förståelse för att:
- optimera anknytningen till barnet
- återhämta den fysiska kroppen
- skapa balans i en ny vardag
- använda er av läkande kost och örter
- skapa bra förutsättningar för amning samt hur ni kan få stöd om amningen inte fungerar

Ta gärna med:
• Papper och penna
 

KURSTILLFÄLLEN
Måndagen den 23 mars 2020 kl 17:00-19:15 med Gabriella Blomqvis

PRIS
425 kr per person

BOKA
Via mail till info@infiniteyoga.se

OM WORKSHOP-LEDAREN
Gabriella Blomqvist är mamma till två barn och driver instagram-kontot @moderliiv. Där skriver hon om bland annat om postpartum ur ett antropologiskt perspektiv och delar berättelser och traditioner från jordens alla hörn. Inslag om postpartum ur ett globalt perspektiv vävs därför in naturligt under detta tillfälle.

Gabriella är utbildad inom vinyasa yoga och yin yoga och har undervisat i olika perioder och världsdelar sedan 2009. Hon går Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning. Hon började sin egen yogaresa redan som tonåring där vinyasasekvenser stod i fokus. Meditationstekniker, yinyoga och yoga nidra smög sig därefter in allt mer i hennes eget praktiserande och la grunden till att utforma oförutsägbara klasser med behagliga flöden och medvetandet som utgångsläge.

Gabriella brinner verkligen för att hjälpa människor i deras förändringsprocesser och blev tidigt medveten om vikten av att vara öppen för förändring för att kunna leva i flödet och därigenom i harmoni med allt levande.

SAGT OM WORKSHOPEN:

"Alla par borde göra detta innan förlossning! Fin investering för att känna in varandra och förstå hur viktiga vi är för varandra fysiskt och psykiskt."
Josefin, deltagare på workshopen Redo att föda hösten 2018

"Det känns verkligen viktigt att jag kan gå in i min förlossning med mental styrka, lugn och vetskapen om att jag har flera hjälpmedel att ta till. Jag går på Johannas härliga gravidyoga och när jag såg att hon skulle hålla en förlossningsförberedande kurs bokade jag in mig direkt. Jag kan varmt rekommendera alla gravida att gå denna. Under tre timmar fick jag och min partner/stödperson, som i mitt fall är min syster, lära oss om olika verktyg och övningar som kommer underlätta både innan och under förlossningen. Framför allt kände jag hur jag och min syster blev ett team. Förutom att vara lärorikt skapade även Johanna en riktigt mysig förmiddag och jag känner mig nu ännu mer förväntansfull inför min förlossning."
Isabell, deltagare på workshopen Redo att föda hösten 2018

"Jag är jättenöjd med kursen och undrar bara – varför kom vi inte hit tidigare?!"
Deltagare på workshopen Redo att föda våren 2019

"Tack för en väldigt fin stund, där vi fick möjlighet att lära känna varandra på ett djupare och mer känslomässigt plan. Där vi fick dela med varandra och lära oss nya saker och verktyg som vi kan ta med oss!"
Deltagare på workshopen Redo att föda våren 2019

Läs mer om vad tidigare deltagare säger om kurser på Infinite Yoga här >>.