WOMB CIRCLE FÖR MAMMOR
söndag 26 JULI 14:00-16:00

Mama Womb Circle ~ delning och utrymme för dig som är mamma
Söndag 26 juli kl 14:00-16:00 med Gabriella Blomqvist


Välkommen till ett magiskt möte med dig själv och andra Infinite Mamas. Att mötas i cirkel är ett kraftfullt sätt komma i kontakt med sin innersta kärna, själ och inre sanning.

Som mamma kan det vara utmanande att hitta balansen i vardagen, och rollen som mamma kan för många vara lika utmanande som underbar. Kanske har du i ditt föräldraskap upptäckt sidor hos dig själv du inte riktigt fanns? Hur kan vi agera från hjärtat istället för att lyssna in på samhällets många normer och pekpinnar?

Vi möts i cirkel för att dela och bara existera. Vi möts för att släppa taget om gammalt som inte längre får plats och skapar tillsammans plats för nya insikter och självläkning. Vi utgår vid varje möte från ett specifikt tema som sätter tonen för samtalen och meditationen.

I första cirkeln torsdagen den 2 juli utforskar vi tillsammans rädslor, i föräldraskapet och i vår feminina urkraft. Mötena består av delningar och samtal i grupp, enklare meditationer och andningsövningar, mjuka yogarörelser och ibland även journaling. Vi bjuder på te och litet snacks. Du får gärna i ceremoniellt syfte ta med dig en blomsterkvist och en valfri frukt som representerar dig eller din sinnesstämning just nu.

För vem?
Mama Womb Circle är för dig med barn oavsett barnets ålder. Även du som inte har barn men varit gravid är varmt välkommen att delta!

TID
Söndag 26 juli kl 14:00-16:00 med Gabriella Blomqvist

ANMÄLAN
Boka din plats här.

PRIS
350 kr

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att kunna ha extra utrymme mellan yogamattorna. För att på alla sätt bidra till att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila eller medverka vid kursen online. 
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Gabriella Blomqvist har en stor passion för yoga som självläkning. Tillit till den egna förmågan, den inre styrka och visdom vi alla besitter genomsyrar alla hennes klasser. Gabriella använder sig till stor del av inkännande mjuka flöden och intuitiva guidningar för att du som deltagare ska kunna återkoppla till denna inre kraft och uppleva en samhörighet med dig själv och allt runt omkring dig.
För Gabriella har yogan varit källan där hon funnit såväl kraft till kreativitet som tillåtelse till återhämtning under snart 16 års tid då hon började sitt praktiserande. Gabriella är utbildad inom vinyasa yoga, taoistisk yin yoga samt gravidyoga. För Gabriella är yoga en livsstil, något som genomsyrar allt hon gör - hur hon förhåller sig till andra och till sig själv. Detta förhållningssätt upplevs i hennes klasser, som bjuder in till en stunds tillåtande återhämtning, avslappning och egenkärlek.