Womb Wisdom - Gravidyoga för kropp och själ
Varmt välkommen till en riktigt lyxig stund av yoga och meditation för dig som är gravid och som längtar efter att både få landa i det som är och förbereda dig på det som komma skall! 

Hur kan vi bjuda in tillåtande och närvaro i den mest föränderliga av tider? Hur kan vi bjuda in tillit och mjukhet inför den stundande förlossningen och tiden därefter? 

Womb Wisdom - Gravidyoga för kropp och själ är en kurs där du som gravid får utrymme att landa i din graviditet på ett fysiskt såväl som känslomässigt plan. Vi riktar stort fokus på den intuitiva förmåga som DU besitter och kan ha stor användning för under graviditet, förlossning och som nybliven förälder. 

I denna kurs får du som deltagare ta del av två lärares kunskaper. Under kursens tre första tillfällen kommer du att tillsammans med Gabriella utforska hur du på bästa sätt kan landa i din graviditet på ett sätt som främjar både din kropp och ditt sinne. Under dessa tre klasser kommer du att lära dig att använda dig av affirmationer för att väcka intuitionen till liv och få tips på hur du applicerar intuitionen både på yogamattan och i din vardag. Gabriella kommer även att introducera förlossningsförberedande övningar utifrån spinning babies-metoden. Dessa övningar är lämpliga att introducera redan i ett tidigare skede av graviditeten för att förbereda din kropp på allra bästa sätt inför förlossningen.

Under kursens tre avslutande tillfällen går vi djupare in i det förlossningsförberedande arbetet tillsammans med Lovisa som under hösten blir färdig doula. Lovisa kommer att dela med sig av verktyg du kan bära med dig och använda under graviditeten och även ta med dig in under själva förlossningen och i tiden som därefter följer. Dessa tre tillfällen genomsyras av mycket lugn inkännande yoga med djupt avslappnande guidad Yoga Nidra-meditation och mjuk beröring. Du får en stund att bara vara snarare än göra och får tid och utrymme att känna allt som känns i dig och samtidigt knyta an till livet i magen. 

Både Gabriellas och Lovisas klasser inleds med en stunds intoning och meditation för att du ska få möjlighet att helt landa i nuet och rikta fokus inåt. Därefter ges tid och utrymme för delning av tankar och känslor kring graviditeten och ditt aktuella välmående. Delningen är frivillig och lämnar plats för reflektion och vägledning. Att lyssna och utbyta erfarenheter med andra gravida kvinnor kan vara en stor gåva! Efter delningen fortsätter klassen med mjuka, inkännande rörelser och sköna yogapositioner, andningsövningar, bäckenbottennärvaroträning, avslappning och meditation. 

TID
Lördagar 11:30-13:00, 6 tillfällen, kursstart 2 november 2019 med Lovisa Limseth och Gabriella Blomqvist, 1 170 kr

ANMÄLAN
Boka din plats här.

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort. 

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda på våra gravidyogaklasser eller valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös utbud inom den period som din kurs pågår. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

OM KURSLEDARNA
Lovisa Limeth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och hon undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Hon vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.

Gabriella Blomqvist är utbildad inom vinyasa yoga och yin yoga och har undervisat i olika perioder och världsdelar sedan 2009. Hon går Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning. Hon började sin egen yogaresa redan som tonåring där vinyasasekvenser stod i fokus. Meditationstekniker, yin yoga och yoga nidra smög sig därefter in allt mer i hennes eget praktiserande och la grunden till att utforma oförutsägbara klasser med behagliga flöden och medvetandet som utgångsläge.
Gabriella brinner verkligen för att hjälpa människor i deras förändringsprocesser och blev tidigt medveten om vikten av att vara öppen för förändring för att kunna leva i flödet och därigenom i harmoni med allt levande.