GRAVIDYOGA FÖR KROPP OCH SJÄL – WOMB WISDOM

Varmt välkommen till en riktigt lyxig stund av yoga och meditation för dig som är gravid och längtar efter att både landa i din graviditet och förbereda dig inför förlossning och livet med ett nytt litet barn.

Gravidyoga för kropp och själ – Womb Wisdom är en kurs där du som gravid får utrymme att landa i graviditeten på ett fysiskt såväl som känslomässigt plan. Vi riktar stort fokus på den intuitiva förmåga som DU besitter och kan ha stor användning för under graviditet, förlossning och som nybliven förälder. 

Landa in i din graviditet
Under kursens fyra första tillfällen utforskar vi hur du på bästa sätt kan ta hand om din gravida kropp och allt som händer i både sinne och själ. Du lär dig att använda affirmationer och får tips på hur du applicerar din intuition både på yogamattan och i din vardag. Vi gör även förlossningsförberedande övningar utifrån spinning babies-metoden. Dessa övningar passar bra att introducera redan i ett tidigt skede av graviditeten för att förbereda både kropp och sinne  inför förlossningen.

Förlossningsförberedande yoga
Under kursens andra halva går vi djupare in i det förlossningsförberedande arbetet. Du får verktyg att ha med dig och använda under graviditeten, förlossningen och i tiden som därefter följer. Dessa fyra tillfällen genomsyras av mycket lugn inkännande yoga med djupt avslappnande guidad Yoga Nidra-meditation och mjuk beröring. Du får en stund att bara vara, snarare än göra. Och du får utrymme att känna allt som känns i dig och samtidigt knyta an till det nya lilla livet i magen.

Varmt välkommen till en stund för dig och ditt barn!

TID
Torsdagar kl 17:30-19:00, 8 tillfällen, kursstart 9 januari & 5 mars 2020 med Gabriella Blomqvist

ANMÄLAN
Boka plats till kursen som startar 9/1 här.
Boka plats till kursen som startar 5/3 här.

PRIS
1 560 kronor

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort. 

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

OM LÄRAREN
Gabriella Blomqvist
Gabriella Blomqvist har en stor passion för yoga som självläkning. Tillit till den egna förmågan, den inre styrka och visdom vi alla besitter genomsyrar alla hennes klasser. Gabriella använder sig till stor del av inkännande mjuka flöden och intuitiva guidningar för att du som deltagare ska kunna återkoppla till denna inre kraft och uppleva en samhörighet med dig själv och allt runt omkring dig.
För Gabriella har yogan varit källan där hon funnit såväl kraft till kreativitet som tillåtelse till återhämtning under snart 16 års tid då hon började sitt praktiserande. Gabriella är utbildad inom vinyasa yoga, taoistisk yin yoga samt gravidyoga. För Gabriella är yoga en livsstil, något som genomsyrar allt hon gör - hur hon förhåller sig till andra och till sig själv. Detta förhållningssätt upplevs i hennes klasser, som bjuder in till en stunds tillåtande återhämtning, avslappning och egenkärlek.