Infinite online

Foto: Isabell N Wedin Foto: Isabell N Wedin

Vi flyttar tillfälligt alla våra yogaklasser online, detta i omtanke om alla oss som möts på Infinite Yoga och våra nära och kära som är i riskgrupper för virussmitta.

Vi är övertygade om att yoga, meditation och känslohantering behövs mer än någonsin precis just nu - och vi vill fortsätta möta alla dig där du är just nu, både känslomässigt och rent geografiskt.
Vi behöver fortsätta mötas, känna hopp och att livet fortsätter - och nu hittar vi nya kreativa lösningar för att skapa vidare tillsammans!

Så, följ med oss online! Du bokar dig som vanligt via den rosa knappen Schema & bokning, och får före klassen en länk till en onlineplattform där klassen går.

Och! Det här är helt nytt för oss alla! Vi är mitt i en alldeles unik och spännande läroprocess, och behöver er fina input, stöd och support i detta!

Vår yoga går online från och med 19 mars till 5 april, men det kan såklart förändras beroende på hur läget utvecklas. Att finnas online är något vi har velat länge, för vi vet att många som vill komma till Infinite inte kan av olika anledningar. Nu händer detta mycket snabbare än vi räknat med, och vi är så glada att ha hittat en plattform som vi ser ska göra det möjligt för oss alla att fortsätta mötas kring yoga, meditation och känslohantering på Infinite Yoga. Vad mer är möjligt nu? 
❤️
Johanna & Kristin och hela teamet på Infinite Yoga