KONTAKT

E-post
info@infiniteyoga.se

Telefon 
040-892 44

Kontaktperson
Kristin Montagu-Evans, kristin@infiniteyoga.se, 0706-94 84 02
Johanna Lindberg, johanna@infiniteyoga.se, 0708-199270

Adress
Gustav Adolfs torg 43, 211 39 MALMÖ

Organisationsnummer
559010-5846

Bankgiro
452-6067

Facebook
Instagram

Få vårt nyhetsbrev (läs här om hur vi hanterar dina personuppgifter):

OM OSS

Varmt välkommen hem! Det är så vi hoppas att du ska känna när du kommer till oss.

Välkommen att vara den du är, slappna av, släppa taget om stress, krav, prestation och måsten, fylla på med ny energi, inspireras och bli omhändertagen. Infinite Yoga Malmö är som ett ständigt pågående retreat med yoga, personligt växande, medvetandeutveckling, inre resor, förändringsprocesser och djupgående terapi med känslohantering. 

Mitt på Gustav Adolfs torg i Malmös absoluta centrum med utsikt över torget och gågatan, ligger Infinite Yoga Malmö. INFINITE syftar till att vi är oändliga varelser med oändliga möjligheter, vilket är grundfilosofin i Infinites koncept.

Studion är inrättad i en vacker sekelskiftsvåning med en stor yogasal, reception,  samtalsrum och omklädningsrum för både damer och herrar. Studion ligger 10 minuters gångväg till Malmö centralstation & många bussar stannar på hållplats Gustav Adolfs torg som ligger 100 meter bort.

Vi har yogamattor, filtar och bolster på plats, du behöver inte ta med något. Ta gärna på dig mjuka kläder som är lätta att röra sig i, och som du är bekväm i. Vi bjuder på te när du kommer. 

Vi som arbetar på infinite yoga malmö

Kristin Montagu-Evans är terapeut och yogalärare specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling.  Kristin har undervisat i känslohantering för högkänsliga vid Infinite Retreat Österlen tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.  Kristin är även professionell sångerska och håller workshops, masterclasses och privatlektioner med fokus på självutveckling och växande med sång som ett av många utvecklande verktyg. 
”För mig är sången helande och närande. Genom sjungandet öppnar vi upp för att komma utanför våra skal och sänka våra garder. En nakenhet och sårbarhet i sin allra vackraste form.”
Kontakta Kristin
E-post: kristin@infiniteyoga.se
                                                                              Telefon: 0706-94 84 02

Ulrika Liard Wedin är ansvarig för marknadsföring och kommunikation samt vikarierande studiochef på Infinite Yoga. Hon undervisar kundaliniyoga, gravidyoga, mamma-babyyoga och yoga med fokus på vila och återhämtning, och har grundat Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning med Johanna Lindberg. 
Ulrika har undervisat yoga sedan 2013 och följer kundaliniyogans tradition, men undervisar intuitivt med fokus på närvaro och energiflöden. Hon ser livet och yogan som en ständig läro- och utvecklingsprocess och tycker om att göra yogan tillgänglig för många. För Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och klasserna genomsyras av det öppna hjärtats energi. 
Kontakta Ulrika
E-post: ulrika@infiniteyoga.se

Johanna Lindberg (förlädraledig till våren 2020) är studiochef på Infinite Yoga och har grundat Infinite Mama. Johanna har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga Gravidyoga och Well Woman Yoga Therapy. Hon har  grundat Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning med Ulrika Wedin. Yogan Johanna undervisar är inkännande och rik på visdom, helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar. Guidad meditation med en kraftfull intention - är ett grundläggande inslag, liksom meditationer med sol och måne som starka kraftsymboler. 
Kontakta Johanna
E-post: johanna@infiniteyoga.se
Telefon: 0708-19 92 70