LÄRARE & terapeuter på Infinite yoga malmö

Kristin Montagu-Evans är terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling.  Kristin har undervisat i känslohantering för högkänsliga vid Infinite Retreat Österlen tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.  Kristin är även professionell sångerska och håller workshops, masterclasses och privatlektioner med fokus på självutveckling och växande med sång som ett av många utvecklande verktyg. 
”För mig är sången helande och närande. Genom sjungandet öppnar vi upp för att komma utanför våra skal och sänka våra garder. En nakenhet och sårbarhet i sin allra vackraste form.”

Johanna Lindberg (förlädraledig till våren 2020) är studiochef på Infinite Yoga och har grundat Infinite Mama. Johanna har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga Gravidyoga och Well Woman Yoga Therapy, och har grundat Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning med Ulrika Wedin. Yogan Johanna undervisar är inkännande och rik på visdom, helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar. Guidad meditation med San Kalpa - en kraftfull intention - är ett grundläggande inslag, liksom underbara meditationer med sol och måne som starka kraftsymboler. Johanna är även  doula, och håller individuella sessioner med vägledning och yoga på Infinite Yoga Malmö.  "Jag älskar att yogan är oändlig och konstant ger mig nya insikter om stort och smått i livet, och får mig att se möjligheter och ger tillgång till all kunskap vi redan har, djupt i oss själva."

Ulrika Liard Wedin är ansvarig för marknadsföring och kommunikation och vikarierande studiochef på Infinite Yoga. Hon driver även yogastudion HoliBeYoga i Höör. Hon undervisar kundaliniyoga, gravidyoga, mamma-babyyoga och yoga med fokus på vila och återhämtning, och har grundat Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning med Johanna Lindberg. 
Ulrika har undervisat yoga sedan 2013 och följer kundaliniyogans tradition, men undervisar intuitivt med fokus på närvaro och energiflöden. Hon ser livet och yogan som en ständig läro- och utvecklingsprocess och tycker om att göra yogan tillgänglig för många. För Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och klasserna genomsyras av det öppna hjärtats energi. Hon bor i skogen utanför Höör med sina tre barn och sin kraft och inspiration hämtar hon från naturen och från ashramet Gobind Sadan i New Delhi.

Josefin Magnusdotter är vår in house HSP-terapeut. Hon har många års erfarenhet av ledarskap i den privata sektorn och har alltid använt sin högkänsliga förmåga i den rollen utan att egentligen veta varför hon kunde läsa av gruppdynamiker, stämningar och "det osagda". För några år sedan blev Josefin medveten om vilken gåva det faktiskt är att vara högkänslig - OM personen får verktyg och en fungerande miljö! Verktygen kom att förändra Josefins liv och i det föddes en oerhört stark vilja att sprida dem vidare. 
Josefin vill plocka bort stämpeln som många verkar känna; att det är något ”fel” på dig för att du känner mycket - och istället ge dig verktyg så att du med hjälp av din högkänsligheten kan leva ditt största liv! Josefin är både introvert och extrovert högkänslig beroende på omständigheter och omgivning - alltså det som brukar kallas ambivert högkänslig. Detta ger Josefin en bred insikt och egen erfarenhet som hon tar med sig i sin terapi.

Sophie Espe har undervisat yoga sedan 2016. Hon är utbildad inom hatha, hotyoga och vinyasa (200hr Yoga Alliance, Sattva Yoga) och har en överbyggnad i Surya Flow Yoga (50hr Yoga Alliance, Sattva Yoga). Hon är utbildad dansare på Contemporary Dance School Hamburg, 2011 och går just nu sista året på sin Master i Kommunikation och Performance Design på Roskilde universitet. Under hösten gör Sophie som kommunikationspraktik på Infinite Yoga.
Sophie är ständigt sökande och nyfiken på livet, och följer de vägar som ger mening i ögonblicket och som är expanderande. Hon är dansk, men har bott i Malmö sedan 2016 med sin sambo och dotter.

Stina Stomby är yogalärare sedan 2014, diplomerad thai yoga massageterapeut och utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. Stinas klasser präglas av närvaro, tillåtande, flöde och du uppmuntras att lyssna till din egen kropp och medvetenhet. Stina har skapat "Nature Yoga - Läkning på djupet", med inspiration från naturens mekanismer och helande egenskaper och hon har en fingertoppskänsla att känna in vad som behövs individuellt, i gruppen och i stunden. 
“Yoga och meditation är för mig ett sätt att komma i kontakt med livskraften och naturens urkraft. Tänk om vi kan väcka och vattna den kraften som fyller oss med mening och tillit till allt det stora? Yoga ger dig en paus, ett utrymme, ett gudomligt ögonblick, kalla det vad du vill, där du blir medveten om ditt innersta väsen och din sanning. Efteråt har du möjlighet att välja utifrån denna medvetenhet. Välja hur du vill skapa ditt liv!”

Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare.  Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver. 
Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse. 

Emilia Kraft Nobel är yogalärare och Ayurvedisk hälsorådgivare på Infinite Yoga Malmö. Hon är även konstnär, lekutövare och arbetar med autism, specialiserad på barn. 
Emilia har ett underbart lugn och en värme som skapar trygghet, förtroende och en närvaro. Hennes dynamiska berättarröst går rakt in i kroppen och skapar en skön och avslappnande känsla. Hon har en förmåga att locka fram det bästa ur oss alla med sin glada och harmoniska energi. 
Emilia har utöver sin utbildning i Ayurveda många kurser och workshops bakom sig med bl a Adaptive yoga for mobility disability, yin yoga fördjupningskurs, original play, ursprunglig lek, source meditation och Känslohantering för yogalärare med Ina Elverljung.

Marie Sein undervisar i Kundaliniyoga enligt Yogi Bahjan och hennes huvudlärare är Guru Dharam. Hon har praktiserat kundaliniyoga i över 17 år och utbildade sig till lärare 2012/2013 och är även utbildad i att spela Gong. Marie är även Reikimaster och ger Reikibehandlingar i frekvensen Golden Star energy. 
"Yogan är för mig en väg att hitta glädje, lycka, friskhet och harmoni, oavsett vad som händer i omvärlden. Kundaliniyogans största effekter brukar visa sig i vardagen, när vi exempelvis plötsligt märker att vi är mer centrerade eller hur vi förhåller oss på ett nytt sätt i våra relationer. För mig är yogan en ocean av visdom om människan, där en livstid inte räcker för att lära sig allt om yogans livsfilosofi!"

Magdalena Kuchcinska är yogalärare, Holistic Life Coach, Reiki Master och spirituell vägledare. Hon är mamma till två barn, och älskar att resa och uppleva livet fullt ut.
Magdalena lever från hjärtat och i över 20 år har hon lärt, växt och delat yoga. Hon är certifierad lärare i Hatha Yoga, Vinyasa, Yinyoga, barnyoga och Birth yoga. Magdelena undervisar yoga från hjärtat och med rörelser som låter kropp, sinne och själ mötas. 

Filippa Widell Basovic är utbildad massageterapeut, stresspedagog med kognitiv inriktning och instruktör i Mindfulness och Mediyoga. 
Det var när Filippa för ett antal år sedan hamnade i en kris och tappade sig själv som hon hittade Mindfulness och meditation, ett förhållningssätt som hon nu använder och tränar sig på varje dag. Filippa gillar även musik, teater och sång och bor i Malmö tillsammans med man och dotter. 

"Mindfulness för mig är att få vara i kroppen och inte behöva vara styrd av dåtida minnen eller framtiden. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..." 

Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”

Alexandra Maliganis undervisar i Ayurveda Yoga och Yin Yoga och håller uppskattade Mala-worksops på Infinite Yoga Malmö. Den första yogalärarutbildningen hon gick var i yogaformen Ayur Yoga, en form av Hatha Yoga med stora influenser från den ayurvediska filosofin. Alexandra är även utbildad inom Yin Yoga för Ulrica Norberg och inom thaimassage. 
En särskild intention som Alexandra tar med sig på varje klass hon undervisar är att varje individ ska leda sig själv in i yogan utifrån sitt hjärta och genom yogan lära sig att bli inlyssnande och inkännande gentemot sig själva. Alexandras intresse för yoga, meditation, självledarskap och utveckling stärks för varje dag och hon känner stor trygghet och tacksamhet i känslan av att vara på rätt väg i livet!

Marta Dell'Anna är utbildad Vinyasayogalärare och fördjupade sig i yoga i Thailand (200 hr) efter att ha praktiserat yoga på egen hand i många år. Genom att låta andningen guida de flödande rörelserna i yogan fann Marta ett fritt och meditativt tillstånd utanför sin egen kropp, och detta tillstånd av total frihet, kärlek och andrum vill hon guida andra in i genom sin yogaundervisning. Marta brinner för att inspirera människor till välbefinnande inifrån och ut. Genom  lugn, omtanke och förmågan att lyssna inåt på sin egen kropp ser hon möjligheter för alla människor att hitta balans och stabilitet i livet.
Marta är även matkreatör och håller i kurser i Clean food med mat som både kropp och sinne mår bra av, och hon är expert på att koka lyx-maträtter på en spik!

Gabriella Blomqvist har en stor passion för yoga som självläkning. Tillit till den egna förmågan, den inre styrka och visdom vi alla besitter genomsyrar alla hennes klasser. Gabriella använder sig till stor del av inkännande mjuka flöden och intuitiva guidningar för att du som deltagare ska kunna återkoppla till denna inre kraft och uppleva en samhörighet med dig själv och allt runt omkring dig.
För Gabriella har yogan varit källan där hon funnit såväl kraft till kreativitet som tillåtelse till återhämtning under snart 16 års tid då hon började sitt praktiserande. Gabriella är utbildad inom vinyasa yoga, taoistisk yin yoga samt gravidyoga. För Gabriella är yoga en livsstil, något som genomsyrar allt hon gör - hur hon förhåller sig till andra och till sig själv. Detta förhållningssätt upplevs i hennes klasser, som bjuder in till en stunds tillåtande återhämtning, avslappning och egenkärlek. 

Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.

Nora Dakic är utbildad yogalärare med grund i traditionell yoga och kundaliniyoga samt Sacred Sounds. Hon är uppväxt med en far som är yogalärare och har de senaste åren passionerat undersökt olika kulturer, yogaläror och livsstilar. Nora har fördjupat sig i naturens läkande effekter, traditionella tantriska yogatekniker och helande ljud. Hon tog sig själv ut ur en själslig kris och vill hjälpa andra att finna den ärliga kontakten till sig själva. För Nora är yogan ett sätt att återkomma till sin inre kärna av mod, kärlek, styrka, tillit och närvaro för att kunna leva ett autentiskt liv som känns bra i själen.