loading...

Fotograf: Isabell N Wedin

studioansvarig Infinite Yoga

Infinite Yoga Malmö på Gustav Adolfs Torg 43 i Malmö är en framgångsrik verksamhet inom yoga och terapi som nu söker dig som under 10 månader (möjlighet till förlängning) ska driva och utveckla studion tillsammans med VD och andra medarbetare. Infinite Yoga Malmö är en skön oas för yoga och känslohantering, och vår yogastudio finns i en vacker sekelskiftesvåning i centrala Malmö.

Om tjänsten
Som Studioansvarig på Infinite Yoga ansvarar du för den dagliga driften av yogastudion med stort fokus på kommunikation och planering tillsammans med medarbetare, ledning samt våra yogalärare på konsultbasis. Du har även mycket kontakt med befintliga och nya kunder som består av såväl privat- som företagskunder. En stor del av arbetet handlar även om att på ett innovativt och målmedvetet sätt marknadsföra våra kurser, workshops, utbildningar och terapeutiska verksamhet.

Du har en arbetsledande roll framförallt i drift och utveckling av verksamheten samt så ansvarar du för att våra försäljningsmål uppnås och följs upp med ledningen. Stor vikt läggs vid att du aktivt bidrar till fortsatt framgång utifrån de förutsättningar som finns idag och att du ser möjligheter för och genomför satsningar som utvecklar studion ytterligare.

Tjänsten innehåller även framtagande av material i text och bild till vår hemsida och sociala medier samt planering och utförande av olika yogaevenemang.

Om dig & din erfarenhet
För att må bra och trivas i rollen så tror vi du behöver vara en duktig projektledare med ett stort hjärta. Du tycker om att arbeta med ett stort och rikt nätverk och du är duktig på att känna in din omgivning. Du är strukturerad och duktig på att planera och få framdrift i ditt arbete. Du har också förmågan att följa upp ditt arbete och se helheten i verksamheten vilket innebär att du ser vad som kan och  behöver göras – samt att du ser till att det blir gjort.

Du har erfarenhet av marknadsföring och kommunikation i text och bild på webb och sociala medier samt ett öga för grafisk form och skapande. Du har insikt i vad det kan innebära att arbeta på en yogastudio och erfarenhet och intresse av yoga. Är du yogalärare är det en bonus.

Då vi ser stor potential i att utveckla och marknadsföra de tjänster vi idag erbjuder till företag så är även erfarenhet kopplat till utveckling, marknadsföring och försäljning meriterande.

Har du inte alla ovanstående erfarenheter eller egenskaper, men känner dig lockad att söka? Sök!
På Infinite Yoga arbetar vi med oändliga möjligheter!

För frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
VD Kristin Montagu-Evans, 0706 94 84 02
Studiochef Johanna Lindberg, 0708 19 92 70

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen.

Vi ser fram emot din ansökan som mailas till info@infiniteyoga.se .
Senaste datum för ansökan 4 mars 2019.

Placering:
Infinite Yoga, Gustav Adolfs Torg 43 i Malmö
Tidsbegränsad anställning med start i maj 2019 t.o.m. mars 2020, 75-100 % vikariat för föräldraledig medarbetare.