Infinite yoga malmös ägare

Infinite Yoga Malmö AB ägs av Johanna Lindberg som driver studion i samarbete med Krisitin Montagu-Evans och ett team av fyra anställda och ett nära team av ett tiotal yogalärare och terapeuter. 
Studion grundades 2015 av Malin Sandell och Ina Elverljung, båda högsensitiva terapeuter och yogalärare specialiserade inom tanke- och känslohantering, förändringsprocesser och personlig utveckling, som nu driver Högkänslighet Sverige. 

Johanna Lindberg är VD på Infinite Yoga Malmö och har en bakgrund som journalist. Sedan 2009 har hon arbetat med hållbar livsstil och utveckling och hon är sedan 2017 studiochef på Infinite Yoga Malmö. Johanna har undervisat yoga i studion sedan den öppnade 2015 och  har även grundat Infinite Mama - Infinites plattform gravida och nyblivna mammor. 
Johanna har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga. Guidad meditation med San Kalpa - en kraftfull intention - är ett grundläggande inslag i hennes klasser, liksom ett stort tillåtande till deltagarens inre natur och känsla.
Kontakta Johanna
E-post: johanna@infiniteyoga.se Telefon: 0708-19 92 70

Kristin Montagu-Evans är terapeut och yogalärare specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin är även coach och stödperson för unga tjejer och brinner för att ge unga tillgång till verktyg och redskap för känslohantering via individuella sessioner och i grupp. Kristin är även professionell sångerska och håller workshops, masterclasses och privatlektioner med fokus på självutveckling och växande med sång som ett av många utvecklande verktyg. 
Kontakta Kristin
E-post: kristin@infiniteyoga.se Telefon: 0706-94 84 02