Infinite yoga malmös ägare

Infinite Yoga Malmö drivs av Krisitin Montagu-Evans och Johanna Lindberg som äger studion tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell. Malin och Ina, båda högsensitiva terapeuter och yogalärare specialiserade inom tanke- och känslohantering, förändringsprocesser och personlig utveckling, startade yogastudion på Gustav Adolfs Torg hösten 2015 efter att under fem år ha drivit en mindre yogastudio. Kristin och Johanna har varit med som lärare och terapeuter på Infinite Yoga Malmö från start, och gick under våren 2018 in som delägare i studion. 

Kristin Montagu-Evans är terapeut och yogalärare specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin är även coach och stödperson för unga tjejer och brinner för att ge unga tillgång till verktyg och redskap för känslohantering via individuella sessioner och i grupp. Kristin är även professionell sångerska och håller workshops, masterclasses och privatlektioner med fokus på självutveckling och växande med sång som ett av många utvecklande verktyg. 
Kontakta Kristin
E-post: kristin@infiniteyoga.se
Telefon: 0706-94 84 02

Johanna Lindberg är studiochef på Infinite Yoga Malmö och undervisar i Medveten gravidyoga, Mamma-Babyyoga, Womb Yoga  och håller i underbara meditationer med sol och måne som starka kraftsymboler. 
Johanna har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yogas gravidyoga och har skapat Spira Yoga - en inkännande yogaform rik på visdom, stretchande och helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar. Guidad meditation med San Kalpa - en kraftfull intention - är ett grundläggande inslag i Spira Yogan.
Kontakta Johanna
E-post: johanna@infiniteyoga.se
Telefon: 0708-19 92 70

Malin Sandell är terapeut, yogalärare och en av grundarna till Infinite Yoga Malmö och tillsammans med Ina Elverljung driver hon även Infinite Retreat ÖsterlenHögkänslighet Sverige och Högkänslighetspodden. Malin är känd för sin förmåga att vägleda, inspirera och medvetandegöra vad som är möjligt bortom våra invanda beteenden och mönster. Hur vi kan frigöra oss från tankebanor och känsloblockeringar som medvetetet eller omedvetet styr våra liv. Hennes vägledning är personlig , intuitiv och tillåtande. 
Kontakta Malin
E-post: info@hogkanslighet.se
Telefon: 0736-24 06 52

Ina Elverljung är terapeut, yogalärare och en av grundarna till Infinite Yoga Malmö. Tillsammans med Malin Sandell driver hon även Infinite Retreat ÖsterlenHögkänslighet Sverige och Högkänslighetspodden.
Ina ser yogan som ett verktyg att komma i kontakt med och lyssna till kroppen och den du verkligen är, bortom alla föreställningar, förväntningar och andras åsikter om vem du är eller hur du borde vara. Hennes specialitet är hennes unika och intuitiva sätt att jobba med känslohantering och förändringsprocesser. Hon tar människor direkt till kärnan och låter dem utforska livet ur helt nya synvinklar. Hennes vägledning brukar beskrivas som intuitiv, träffsäker, tillåtande och konkret.
Kontakta Ina
E-post: info@hogkanslighet.se Telefon: 0736-84 17 97