Riktlinjer i VIRUStider

Foto: Isabell N Wedin Foto: Isabell N Wedin

Uppdaterad 2021-01-10
Med hänsyn till den nya pandemilagen som träder i kraft 10 januari 2021, har vi justerat antalet deltagare som vistas i vår studio. Vi sänder samtidigt våra klasserna live, men gott om plats i vår yogasal online.

Du som har Årskort, Halvårskort, 10-kort eller annat yogakort väljer i bokningssystemet om du yogar i studion eller är med online. Du som har ett onlinekort har tillgång till klasser online. Läs mer om Infinite Online här >> 


Vi ser att yogan och vårt möte med både oss själva och varandra i den behövs mer än någonsin, så att vi kan fortsätta att känna in vårt inre lugn och medvetenhet och fortsätta vara i närvaro och omtanke med andra omkring oss.

I studion gäller att följande antal personer får vistas:
Yogasalen, fem personer
Receptionen, två personer
Omklädningsrum, en person
Korridor, två personer
Samtalsrum, två personer


Riktlinjer i Coronatider

När du kommer till Infinite Yoga så är vi tacksamma om du följer våra riktlinjer nedan, så hjälps vi åt att låta Infinite vara den sköna oas som vi alla skapar tillsammans!

• Sprita händerna direkt när du kommer till studion, handsprit finns på receptionsdisken. Tvätta gärna händerna extra noga. Vi har bytt ut handdukar mot pappershanddukar. 

• Om du har symtom (även små) som feber, hosta, andningspåverkan, snuva, nästappa, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk, så ber vi dig att stanna hemma. Vänta minst två dygn efter att du blivit helt frisk och feberfri innan du kommer tillbaka för yoga på plats i studion. Detta gäller även om någon i din direkta närhet har någon av ovannämnda symtom. Att vila och stanna hemma ser vi som snällast både mot dig själv och alla omkring dig. Du kan även välja att medverka på yogan online istället.

• Om du haft Covid 19, ska du stanna hemma i minst sju dygn från det att de första symtomen bryter ut. Du ska även ha varit helt frisk och feberfri de två sista dygnen för att kunna komma på yoga igen. Om du får annan information från din vårdgivare, så ber vi dig att följa denna.


• Du är välkommen att ta med egen yogamatta och filt. Det går som även bra att låna yogamatta på studion. 

 • Just nu håller vi avstånd och minimerar fysisk kontakt i studion och låter bli att kramas och att ta i hand, som en säkerhetsåtgärd i omsorg för människor i riskgrupper som finns i allas vår närhet. Vi ser och möter varandra från hjärtat ändå! <3  

 • Vi minskar tillfälligt antalet deltagare per klass för att kunna hålla gott om plats mellan yogamattorna i vår stora sal.

• Vi är extra noga med med våra städrutiner och att hålla rent ytor som handtag, toaletter och receptionsdisk. 

• Just nu bjuder vi inte på te inför klassen, ta gärna med termosmugg med te eller vattenflaska om du vill. 


• Schemaändringar förekommer, så ta för vana att uppdatera dig om den senaste versionen av schemat som du hittar du i vårt bokningssystem här. Om förändringar sker med en kurs du går eller en klass du är bokad till, så skickar vi ut mail.

• Vi följer löpande uppdateringar från Folkhälsomyndigheten och uppmuntrar alla att göra detsamma. 

Och så fortsätter vi skapa gemenskap och härliga stunder tillsammans på Infinite!  <3