Riktlinjer i VIRUStider

Foto: Isabell N Wedin Foto: Isabell N Wedin

Vi minskat antalet deltagare som är med i studion och fortsätter under 2020 att sända de flesta av våra klasser live online. På så vis kan du som olika anledningar inte kan komma till studion också ta del av yogan. Du som har Årskort, Halvårskort, 10-kort eller annat yogakort väljer om du bokar plats i studion eller på klassen online. Du som har ett onlinekort har tillgång till alla klasser online.  I bokningssystemet väljer du helt enkelt om du bokar din plats på studion, eller en onlineplats.

Läs mer om Infinite Online här >> 


I allt som händer i samhället just nu så ser vi att yogan och vårt möte i den behövs mer än någonsin, så att vi kan fortsätta ta hand om både oss själva och varandra. På så vis kan vi också känna in vårt inre lugn och medvetenhet och fortsätta vara i den med andra omkring oss.

När du kommer till Infinite Yoga så är vi tacksamma om du följer våra riktlinjer nedan, så hjälps vi alla åt att låta Infinite vara den sköna oas som vi alla skapar tillsammans!

Riktlinjer i Coronatider:


• Om du har några som helst symtom som feber, hosta, andningspåverkan, snuva, nästappa, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk, så ber vi dig att stanna hemma, och att vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan du kommer tillbaka för yoga på plats i studion. Detta gäller även om någon i din direkta närhet har någon av ovannämnda symtom. Att vila och stanna hemma ser vi som snällast både mot dig själv och alla omkring dig.

• Just nu uppmuntrar vi alla som kommer för att yoga att ta med egen yogamatta och filt. Och om du inte har yogamatta, så går det bra att låna en på studion och ta med en egen filt eller handduk att lägga ovanpå. 

 • Tvätta händerna med tvål och vatten när du kommer till studion. Det finns handsprit i receptionen. 

 • Just nu minimerar vi fysisk kontakt i studion och låter bli kramar och att ta i hand, som en extra säkerhetsåtgärd i omsorg för människor i riskgrupper som kommer till studion och som finns i alla vår närhet. Vi ser och möter varandra från hjärtat ändå! <3 

 • Vi minskar tillfälligt antalet deltagare per klass för att kunna hålla gott om plats mellan yogamattorna i vår stora sal.

• Vi är extra noga med med våra städrutiner och att hålla rent ytor som handtag, toaletter och receptionsdisk. 

• Just nu bjuder vi inte på te inför klassen, ta gärna med termosmugg med te eller vattenflaska. 


• Schemaändringar förekommer, så ta för vana att uppdatera dig om den senaste versionen av schemat som du hittar du i vårt bokningssystem här. Om förändringar sker med en kurs du går eller en klass du är bokad till, så skickar vi ut mail.

• Vi följer löpande uppdateringar från Folkhälsomyndigheten och uppmuntrar alla att göra detsamma. 

Och framför allt - så fortsätter vi skapa gemenskap och härliga stunder tillsammans på Infinite!  <3