1-dags yogaretreat i tystnad - vila i dig
söndag 25 okt 9:00-16:00

Om vi på grund av samhällsrestriktioner pga Corona inte kan genomföra ett retreat som planerat, så kan du välja mellan att flytta din bokning till retreat på nytt datum, eller omvandla den summa du har betalat till ett värdebevis på yoga och retreat på Infinite Yoga Malmö, där vi adderar 10% av värdet, alternativt så gör vi en återbetalning av din kursavgift. 

VILA I DIG
– Återhämtande dagsretreat i tystnad med Johanna Lindberg


Längtar du efter att få vila och bli omhändertagen på en lugn och trygg plats? Eller att lyssna in och komma ikapp dig själv? Vill du ha kraftfulla metoder för återhämtning och vila att använda i din vardag? Längtar du efter tystnad, så att du kan få tänka dina egna tankar klart – eller kanske vila helt från att tänka en stund? 

Välkommen till Vila i dig - Ett återhämtande dagsretreat i tystnad på Infinite Yoga Malmö. Vi släpper taget om vardagen för en dag, och går in en oas av läkning, tystnad och lugna andetag genom yoga, meditation och guidad djupavslappning. Här behöver du inte göra någonting alls eller vara på ett speciellt sätt, du kan bara vara här och nu och vila. Hela dagen går i ett lugnt tempo och vi har fullt fokus på vila och återhämtning. 

Du blir guidad genom lugn och grundande satyanandayoga med inslag av MediYogans läkande meditationer och mantran. Här kan du släppa alla måsten och all prestation och vila i allt som är just nu – Vila i dig. 

Vi gör enkla och effektiva verktyg för känslohantering som du kan ta med dig hem och fortsätta ha nytta av i din vardag. 

En dag i tystnad
Hur skulle det vara att ta en dag i vila från kommunikation med omvärlden, för att istället lyssna in dig själv?
För att ge våra nervsystem möjlighet att varva ned, håller vi större delen av detta dagsetreat i tystnad. Läraren guidar p.--och du som deltagare kan helt fokusera på att ta emot och vila.
Att ta en stund där vi inte pratar och komminicera med ord känns för en del av oss helt naturligt och självklart, medan det för andra känns som något nytt och annorlunda. Tystnaden innebär att du kan släppa taget om att vara social, och bara ta hand om dig, och kan innebära att du får möjlighet att höra din egen inre röst tydligare.

Valfri mobilfri zon
Du får också möjlighet att sätta din mobiltelefon i flygplansläge över dagen och ge dig själv en dagslång digital detox. (En möjlighet som vi rekommenderar, men du väljer själv vad som funkar för dig.)

Lunchpaus i tystnad
Vi forsätter att vara i tystnad över lunchpausen, ta gärna med egen mat att äta i studion eller utomhus om vädret tillåter. Observera att vi inte har kylskåp eller mikro på studion. 

TID
Söndag 25 okt 2020 kl 9:00-16:00 med Johanna Lindberg

ANMÄLAN 
Anmäl dig via mail.

PRIS
1 100 kr

ERBJUDANDE TILL KURSDELTAGARE
Dagsretreatet kan kombineras med terapi för förändring med våra terapeuter Josefin Magnusdotter & Kristin Montagu-Evans. Du som går retreatet får 15% rabatt på din första terapisession eller ditt första terapipaket. Meddela vid anmälan per mail om du vill utnyttja erbjudandet.
Läs mer om terapi med Kristin här >>
Läs mer om terapi med Josefin här >>

OM INFINITE YOGA MALMÖ
Infinite Yoga Malmö är en plats där alla känslor är välkomna, och där du kan lyssna in till och välja helt för dig. Vi använder yogans och andra verktyg för känslohantering. Vi finns i en vacker sekelskiftesvåning på Gustav Adolfs Torg 43 i Malmö. Vi har två omklädningsrum med dusch och yogamattor, bolster och filtar finns på plats, och vi bjuder på te när du kommer. Varmt välkommen! 

OM KURSLEDAREN
Johanna Lindberg 
är yogalärare och undervisar främst lugna klasser med stora inslag av avslappning och meditation. Johanna arbetade tidigare som journalist och många år av intensivt arbete ledde till en utmattning 2011 och de förändringar hon valde att göra därefter ledde henne djupare in i yogan och till en livsstil med fokus på långsiktig hållbarhet.
Johanna har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga. Guidad meditation med San Kalpa - en kraftfull intention - är ett grundläggande inslag i hennes yogaklasser. Johanna fascineras av yogans enorma potential att vara med dig genom livets alla skiften, stora som små.
"Jag älskar att yogan är oändlig och alltid ger mig nya infallsvinklar, får mig att se möjligheter och ger mig tillgång till all den kunskap jag redan har, djupt i mig själv."
Yogalärare Johanna Lindberg
Yogalärare Johanna Lindberg