retreat med sorgbearbetning i Malmö 11 nov 2018

Välkomna till en heldag med fokus på sorgbearbetning, omsorg och vila med Kristin Montagu-Evans, terapeut och yogalärare.

Detta endagsretreat med sorgbearbetning är en möjlighet att gå på djupet, och få verktyg att möta din sorg och att bli vän med det som känns, i alla lager av dig.

Sorg är så nära förbunden med kärlek. Som vågor sköljer den över oss för att till sist ebba ut till ett lugnt och stilla hav. Mitt i stormen kan du behöva stöd och hitta redskap som hjälper dig igenom.

Den här dagen är för dig som just nu är mitt i en omvälvande tid av känslor och rädslor, för dig som nyligen har gått igenom en sorgperiod, för dig som är mitt i den eller för dig som vet att den stundar.

Många förknippar sorg med döden. Men sorg kan ge sig till känna även vid andra typer av förluster, som en sprucken relation eller ett förlorat jobb. Det är väldigt vanligt att vi undviker det som känns jobbigt eller obehagligt vilket gör att vi lider mer än vi behöver, och lever i undvikande och rädsla.

Retreatdagen bygger på samtal/delning, känslohantering och vägledning i grupp. Dagen innehåller också mjuk och skön yoga med inslag av meditation och djupavslappning som ger deltagarna en möjlighet att på djupet ladda batterierna och fylla på med ny energi.

Retretreatet hålls av Kristin Montagu-Evans, terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och som har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin har egen erfarenhet av en lång sorgprocess som gav henne djupa insikter på ett personligt plan och många verktyg och redskap i sitt arbete med sorgeprocesser.

Retreatdagen är skapad av Kristin, för att innehålla det hon själv letade och längtade efter när hon gick igenom en djup långdragen sorgprocess. Idag föreläser och undervisar Kristin på tema sorgbearbetning.

TID
Söndag 11 nov 2018, 09:00-17:00 (med uppehåll för lunch)

PRIS
1 200 kr

INGÅR
All yoga och undervisning samt snacks och örtte. Yogamattor och filtar finns att låna på plats.

ANMÄLAN
Reservera din plats genom att maila till info@infiniteyoga.se. Observera att anmälan är bindande. SISTA ANMÄLNINGSDAG: 31 okt 2018

Under dagen är det uppehåll för lunch och självreflektion. Observera att lunch ej ingår.

PLATS
Infinite Yoga Malmös vackra lokaler på Gustav Adolfs Torg 43