Halvdagsretreat - vila & san kalpa
söndag 25 okt 9:00-13:00

Om vi på grund av samhällsrestriktioner pga Corona inte kan genomföra ett retreat som planerat, så kan du välja mellan att flytta din bokning till retreat på nytt datum, eller omvandla den summa du har betalat till ett värdebevis på yoga och retreat på Infinite Yoga Malmö, där vi adderar 10% av värdet, alternativt så gör vi en återbetalning av din kursavgift. 

VILA & SAN KALPA
– Återhämtande halvdagsretreat med Johanna Lindberg


Längtar du efter att få vila och bli omhändertagen på en lugn och trygg plats? Lyssna in och landa i dig själv? 

Välkommen på en halvdag med skön, lugn yoga, återhämtande guidad avslappning, delning, journaling och möjlighet att sätta en San Kalpa - en klar intention - helt för dig. 

Vi släpper taget om vardagen för en stund, och går in en oas av läkning, vila och lugna andetag. Här behöver du inte prestera eller göra något, här kan du bara få vara, helt här och nu.


En halvdag för dig som:
• Längtar efter tid helt för dig
• Vill ha återhämtning
• Vill sätta en intention och riktning
• Vill ge din kropp skön yoga
• Längtar efter att vara i trygg och mysig miljö tillsammans med andra 
• Vill ha ny inspration i ditt yogautövande
• Vill minnas vad som är viktigt på riktigt för DIG

Dagen passar bra för dig som är utmattad, känner av symtom av utmattning eller vill ha metoder som du kan ta med till din vardag för att förebygga att du blir utmattad. Dagen passar också utmärkt för dig som är nybliven mamma och vill ha en stund helt för dig. Yogan är mjuk och skön och anpassas efter gruppens förutsättningar. 


Yoga
Du blir guidad genom lugn och grundande yoga med inslag av läkande meditationer och mantran. Vi gör klassisk satyanandayoga i och har med oss de både kraftfulla och läkande inslag av känslomedvetenhet som kännetecknar all yoga på Infinite Yoga Malmö. 

Yoga Nidra
Yoga Nidra kan översättas till yogisk sömn och är en djupavslappningsteknik för återhämtning och energipåfyllning. Du ligger bevämt bland kuddar, bolster och filtar och vilar som om kroppen sov, medan sinnet är vaket och följer med i lärarens guidning. Yoga Nidra kan hjälpa dig till återhämtning när du av olika anledningar inte sovit tillräckligt, eller ge extra kraft om du sover mycket men ändå inte känner dig utvilad.

Meditation & mantrasång
Vi gör guidad meditation och mediterar även med vårt andetag. Vi använder våra röster för att tillsammans skapa läkande och förändrande vibrationer i våra kroppar, genom mantrasång.

Journaling/skrivande
Vi fångar upp tankar, känslor och visioner från våra meditationer genom att skriva, ta gärna med din favoritskrivbok och penna. 

Sharing
Vi startar och avslutar dagen med en delning, för kraften i att sätta ord på hur du känner i kropp, själ och sinne, och för kraften i att uttala vår längtan och intention. Delningen är alltid en helt valfri möjlighet.

Förkunskaper
Du behöver inga särskilda förkunskaper inom yoga eller meditation för denna dag, kom som du är oavsett om du är helt ny på yoga eller en erfaren yogautövare.

TID
Söndag 25 okt 2020 kl 9:00-13:00 med Johanna Lindberg

ANMÄLAN 
Anmäl dig via mail till johanna@infiniteyoga.se

PRIS
550 kr

OM INFINITE YOGA MALMÖ
Infinite Yoga Malmö är en plats där alla känslor är välkomna, och där du kan lyssna in till och välja helt för dig. Vi använder yogans och andra verktyg för känslohantering. Vi finns i en vacker sekelskiftesvåning på Gustav Adolfs Torg 43 i Malmö. Vi har två omklädningsrum med dusch och yogamattor, bolster och filtar finns på plats, och vi bjuder på te när du kommer. Varmt välkommen! 

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna.
Du är välkommen att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du skulle bli sjuk inför halvdagsretreatet, så ber vi dig stanna hemma och vila, både för din och de andra deltagarnas skull. Kontakta oss så ordnar vi med ombokning av din kurs. 
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Johanna Lindberg är 
yogalärare och undervisar främst lugna klasser med stora inslag av avslappning och meditation. Hon äger och driver Infinite Yoga Malmö, och har även grundat Infinite Mama.
Johanna har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga. Guidad meditation med San Kalpa - en kraftfull intention - är ett grundläggande inslag i hennes yogaklasser. Johanna fascineras av yogans enorma potential att vara med dig som ett stöd genom livets alla skiften, stora som små.
"Jag älskar att yogan är oändlig och alltid ger mig nya infallsvinklar, får mig att se möjligheter. Och framför allt hur den ger mig tillgång till all den kunskap jag redan har, djupt i mig själv."
Yogalärare Johanna Lindberg
Yogalärare Johanna Lindberg