Hemmaretreat med yoga och meditation
lördag 9 januari 2021

A NEW BEGINNING 
ETT HEMMARETREAT ONLINE MED INFINITE YOGA
LÖRDAG 9 JANUARI 2021


Hur skulle det vara att starta det nya året med att ge dig själv en dag helt för dig? Varmt välkommen på ett unikt yogaretreat, hemma hos dig!

Infinite Yogas lärare bjuder in dig till en heldag med 8 livesända yoga- och meditationsklasser, där du har möjlighet att verkligen lyssna på och ta hand om dig. Här kan du även bjuda in transformation och nystart inom de områden du önskar under 2021!
Du är med online från ditt eget hem, och vi skapar tillsammans utrymme att möta båda oss själva och varandra i yoga, meditation och ceremoni.

Vi varvar under dagen vila och reflektion med flöde och skapande, så att du kan få ge dig själv omsorg och kärlek på många plan, och möta det nya året med nytt ljus och kraft.

Det här är ett heldagsretreat för dig som:
• Längtar efter en nystart 2021
• Vill ha tid helt för dig
• Vill guidas i både lugn och flödande yoga
• Vill meditera med olika tekniker
• Längtar efter omtanke och självkärlek
• Vill lyssna in och ta hand om dig
• Vill släppa taget om det du är klar med, för att kunna göra plats för det du längtar efter i livet

INNEHÅLL
Retreatdagen innehåller 8 livesända yoga- och meditationsklasser. Var med på alla för en djupgående resa, eller välj dina favoriter: 

LÖRDAG 9 JANUARI 2021

8:00-9:15  Yoga Nidra - Dröm dig in i ditt 2021 med Lovisa Limseth 

9:30-11:00 Soulful Flow & Inner Glow med Emma Fager Malmström

11:30-13:00 Reiki Restorative Yoga - Love & Abundance med Gloriana Åsasdotter

13:00-14:00 Lunchpaus 

14:00-15:00 Trataka Meditation Journey med Anneli Wisén

15:15-16:15 Yoga Nidra & Kundalinimeditation för att omvandla ilska till expansiv kärlek med Nora Dakic

16:30-17:00 Myo Shaking Moment - Shaking & skön, fri dans med Teres Arvidsson

17:15-18:15 Yang to Yin - Vad skulle vara riktigt snällt mot dig 2021?
Yoga med livemusik med Karin Sjönnemo

18:30-19:00 Avslutningscermoni med Gabriella - Meditation: Tillit hjärtats väg 2021. Hur lätt kan det bli att ta emot det du längtar efter? 

Varmt välkommen! 


FEEDBACK FRÅN TIDIGARE RETREATDELTAGARE: 

"En transformerande helg, tack för ALLT ni delat med er av och inspirerat mig till"

"Jag har fått upp ögonen för helt nya perspektiv efter den här helgen och längtar efter att få ge mig ut i "riktiga världen" och använda redskapen"

"Jag är så glad att jag tryckte på knappen "läs mer" när jag såg annonsen på Facebook. Jag kände på mig att det skulle bli en skön helg men hade aldrig kunnat ana att det skulle kännas så här livsomvälvande och att det skulle bli en så djupgående resa. Jag har fått nya perspektiv och är fylld med så mycket ny energi och iver över att fortsätta skapa mitt största liv"

TID
Lördag 9 januari 2021 kl 8:00-19:00

PRIS
290 kr för hela retreatdagen! (Värde minst 1 200 kr)
Du som har Årskort på Infinite Yoga går fritt.
Bonus för dig som går retreatet! FRI TILLGÅNG till yoga online på Infinite Yoga den 10-15 januari, samt en rabatt på 20% på valfritt yogakort som du köper eller beställer senast fredag 15 januari 2021.

KÖP BILJETT
Köp biljett här >>

PLATS
ONLINE, yogaklasserna livesänds på Zoom

FÖRKUNSKAP
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna. Passar även högkänsliga.

INGÅR
Yoga, meditation och workshops

OM KURSLEDARNA
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”

Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är.
Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.

Gloriana Åsasdotter är yogalärare med många års erfarenhet av yoga och meditation. Hon är utbildad Reiki terapeut i Usui Holy Fire l & ll. Hon har stor passion för att förmedla yoga och rörelseglädje som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon är även sångerska och interagerar dagligen mantrasång i sin vardag.
Efter en allvarlig olycka som Gloriana var med om  fördjupade hon sin egen praktik. Trots bristande hopp från läkarna så lyckades hon läka sin kropp med hjälp av yogan, meditationen, frigörande dans och mantrasång. Hon har efter det deltagit på flera mindfulness- och Vipassana kurser. Hennes vision är att förmedla denna kunskap och erfarenhet till andra, och att ge space för dig att läka hela dig. Glorianas klasser kännetecknas av en varm expansiv energi där alla känslor får plats och transformation får att äga rum.

Anneli Wisén är certifierad yogalärare i Vinyasa, Hatha, Ashtanga och Restorative yoga. Hon håller yogalärarutbildningar i Restorative Yoga och Vinyasa Yoga as a Healing Art, och har bott och undervisat på flera platser i världen, bland annat i Spanien, Malta och Bali. I Annelis klasser guidas du till din sanna och unika kärna, där transformation och aktivering av din egen inre läkande kraft kan ske.
Anneli är Reiki Master terapeut och utbildare, Breathwork facilitator och Holistic Life Coach. Hon håller shamanska gudinne-retreats, healing circles, månceremonier och erbjuder readings i Shamansk Astrologi. På Infinite kan du boka sessioner med Anneli i Reiki, Breathwork, life coaching, regressionshealing och privata yogaklasser. "Jag ser all form av yoga som ett helande verktyg, och det vackraste sätt att hitta tillbaka till vår sanna natur som människa. Där inom oss väntar en oändlig rikedom på att bli återupptäckt och återuppväckt!"

Nora Dakic är utbildad yogalärare med grund i traditionell yoga och kundaliniyoga samt Sacred Sounds. Hon är uppväxt med en far som är yogalärare och har de senaste åren passionerat undersökt olika kulturer, yogaläror och livsstilar. Nora har fördjupat sig i naturens läkande effekter, traditionella tantriska yogatekniker och helande ljud. Hon tog sig själv ut ur en själslig kris och vill hjälpa andra att finna den ärliga kontakten till sig själva. För Nora är yogan ett sätt att återkomma till sin inre kärna av mod, kärlek, styrka, tillit och närvaro för att kunna leva ett autentiskt liv som känns bra i själen.

Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare.  Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver. 
Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse. 

Gabriella Blomqvist har en stor passion för yoga som självläkning. Tillit till den egna förmågan, den inre styrka och visdom vi alla besitter genomsyrar alla hennes klasser. Gabriella använder sig till stor del av inkännande mjuka flöden och intuitiva guidningar för att du som deltagare ska kunna återkoppla till denna inre kraft och uppleva en samhörighet med dig själv och allt runt omkring dig.
För Gabriella har yogan varit källan där hon funnit såväl kraft till kreativitet som tillåtelse till återhämtning under snart 16 års tid då hon började sitt praktiserande. Gabriella är utbildad inom vinyasa yoga, taoistisk yin yoga samt gravidyoga. För Gabriella är yoga en livsstil, något som genomsyrar allt hon gör - hur hon förhåller sig till andra och till sig själv. Detta förhållningssätt upplevs i hennes klasser, som bjuder in till en stunds tillåtande återhämtning, avslappning och egenkärlek. 

Karin Sjönnemo är diplomerad samtalsterapeut och yogalärare,
specialiserad inom högkänslighet. Som yogalärare och samtalsterapeut vill hon bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra, där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande - till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra, gå bortom dömande och drama och istället börja välja det som fungerar för oss. Vad mer är möjligt att skapa då?
"Att få arbeta med både yoga och samtalsterapi gör mig innerligt glad och tacksam - att få bidra till människor, få finnas som ett stöd, ett bollplank, en inspiration och en lyssnande medmänniska. Efter utbrändhet blev yogan mitt sätt att bygga upp kroppen igen, stärka självtilliten och hitta ett lugnt och tillåtande space, något jag älskar att få skapa för deltagarna i mina yogaklasser."