Hemmaretreat med yoga och meditation
söndag 14 februari 2021

ALLA HJÄRTANS RE:TREAT - EN DAG FÖR DIG
ETT HEMMARETREAT ONLINE MED INFINITE YOGA
SÖNDAG 14 FEBRUARI 2021


Varmt välkommen på ett unikt och mysigt yogaretreat, hemma hos dig!

Infinite Yogas lärare bjuder in dig till en kärleksfull söndag med 4 livesända yoga- och meditationsklasser, där du har möjlighet att verkligen lyssna på och ta hand om dig. 

Du är med online från ditt eget hem, och vi skapar tillsammans utrymme att möta båda oss själva och varandra i yoga och meditation.

Vi varvar under dagen vila och reflektion med flöde, så att du kan få ge dig själv omsorg och kärlek på många plan. Kom på egen hand, eller bjud med en vän, partner eller någon annan som också skulle må bra av en skön yogadag. 

Det här är ett dagsretreat för dig som:
• Längtar efter tid och utrymme helt för dig
• Vill känna ditt inre lugn
• Längtar efter omtanke och självkärlek
• Vill yoga och ta hand om din kropp
• Vill uppleva skön djupavslappning
• Vill lyssna till (och kanske sjunga med i) skön och läkande sång

SÖNDAG 14 FEBRUARI 2021

Retreatdagen innehåller 4 livesända yoga- och meditationsklasser. Var med på alla för en djupgående resa, eller välj dina favoriter: 


10:00-11:30 Låt hjärtat leda vägen - Yoga & guidad djupavslappning Yoga Nidra med Gloriana Åsasdotter & Johanna Lindberg

12:00-13:00 Self Love Yinyoga med Emma Fager Malmström 

Paus

14:00-16:00
 Sing your heart out Yoga Circle - Hjärtöppnande yogasekvenser och sång med Anneli Wisén & Karin Sjönnemo

16:30-18:00 Lyxyoga med Karin Sjönnemo

Varmt välkommen! 


FEEDBACK FRÅN TIDIGARE RETREATDELTAGARE: 

"En transformerande helg, tack för ALLT ni delat med er av och inspirerat mig till"

"Jag har fått upp ögonen för helt nya perspektiv efter den här helgen och längtar efter att få ge mig ut i "riktiga världen" och använda redskapen"

"Jag är så glad att jag tryckte på knappen "läs mer" när jag såg annonsen på Facebook. Jag kände på mig att det skulle bli en skön helg men hade aldrig kunnat ana att det skulle kännas så här livsomvälvande och att det skulle bli en så djupgående resa. Jag har fått nya perspektiv och är fylld med så mycket ny energi och iver över att fortsätta skapa mitt största liv"

TID
Söndag 14 februari 2021 kl 10:00-18:00

PRIS
290 kr för hela retreatdagen!
Du som har Årskort på Infinite Yoga går fritt.

Bonus för dig som går retreatet! FRI TILLGÅNG till yoga online på Infinite Yoga den 15-20 februari 2021, samt en rabatt på 20% på valfritt yogakort som du köper eller beställer senast fredag 19 februari 2021.

KÖP BILJETT
Köp biljett här >>
Du bokar dig efter köp på egen hand till de klasser du önskar under söndagen den 14 feb. Du är välkommen på alla fyra klasserna som ingår i retreatet, eller dina egna utvalda favoriter. 

PLATS
ONLINE, yogaklasserna livesänds på Zoom. Du får en länk per mail (och sms om du anger ditt telefonnr i din bokningsprofil) 15 min före klassen startar. 

FÖRKUNSKAP
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna. Passar även högkänsliga.

FRÅGOR & MER INFO
johanna@infiniteyoga.se

OM KURSLEDARNA

Gloriana Åsasdotter är yogalärare med många års erfarenhet av yoga och meditation. Hon är utbildad Reiki terapeut i Usui Holy Fire l & ll. Hon har stor passion för att förmedla yoga och rörelseglädje som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon är även sångerska och interagerar dagligen mantrasång i sin vardag.
Efter en allvarlig olycka som Gloriana var med om  fördjupade hon sin egen praktik. Trots bristande hopp från läkarna så lyckades hon läka sin kropp med hjälp av yogan, meditationen, frigörande dans och mantrasång. Hon har efter det deltagit på flera mindfulness- och Vipassana kurser. Hennes vision är att förmedla denna kunskap och erfarenhet till andra, och att ge space för dig att läka hela dig. Glorianas klasser kännetecknas av en varm expansiv energi där alla känslor får plats och transformation får att äga rum.

Johanna Lindberg är yogalärare med grund i Satyananda Yoga och vidareutbildad inom Womb Yoga Pregnancy Yoga och Well Woman Yoga Therapy, samt Mediyoga. Johanna äger och driver Infinite Yoga Malmö och undervisar klasser med stort fokus på avslappning och närvaro i kropp, sinne och själ. Johanna håller i Medveten Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och andra klasser med stora inslag av känslohantering. Johanna har även grundat Infinite Mama och brinner för att skapa en plats och atmosfär där du som gravid och nybliven mamma kan landa och vara i stort tillåtande till allt som är just nu. "Jag älskar att yogan är oändlig och konstant ger mig nya insikter om stort och smått i livet, och får mig att se möjligheter och ger tillgång till all kunskap vi redan har, djupt i oss själva."

Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är.
Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.

Anneli Wisén är certifierad yogalärare i Vinyasa, Hatha, Ashtanga och Restorative yoga. Hon håller yogalärarutbildningar i Restorative Yoga och Vinyasa Yoga as a Healing Art, och har bott och undervisat på flera platser i världen, bland annat i Spanien, Malta och Bali. I Annelis klasser guidas du till din sanna och unika kärna, där transformation och aktivering av din egen inre läkande kraft kan ske.
Anneli är Reiki Master terapeut och utbildare, Breathwork facilitator och Holistic Life Coach. Hon håller shamanska gudinne-retreats, healing circles, månceremonier och erbjuder readings i Shamansk Astrologi. På Infinite kan du boka sessioner med Anneli i Reiki, Breathwork, life coaching, regressionshealing och privata yogaklasser. "Jag ser all form av yoga som ett helande verktyg, och det vackraste sätt att hitta tillbaka till vår sanna natur som människa. Där inom oss väntar en oändlig rikedom på att bli återupptäckt och återuppväckt!"

Karin Sjönnemo är diplomerad samtalsterapeut och yogalärare,
specialiserad inom högkänslighet. Som yogalärare och samtalsterapeut vill hon bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra, där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande - till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra, gå bortom dömande och drama och istället börja välja det som fungerar för oss. Vad mer är möjligt att skapa då?
"Att få arbeta med både yoga och samtalsterapi gör mig innerligt glad och tacksam - att få bidra till människor, få finnas som ett stöd, ett bollplank, en inspiration och en lyssnande medmänniska. Efter utbrändhet blev yogan mitt sätt att bygga upp kroppen igen, stärka självtilliten och hitta ett lugnt och tillåtande space, något jag älskar att få skapa för deltagarna i mina yogaklasser."