Lyxigt helgretreat med yoga & känslohantering
5-7 juli 2019

Yogaretreat med känslohantering i lyxig oas i Malmö 5-7 juli 2019!

Magic Morning Yoga | Lyxyoga | Workshop i känslohantering | Högkänslighet |Hjärtöppnande ceremonier | Meditation | Breathwork | Reikihealing | Egentid | Omsorg

Välkommen till en lyxig & hjärtöppnande helg med fokus på yoga, känslohantering, omsorg och att komma i kontakt med din kärna. Det som är sant för dig. Hur skulle det vara att unna dig en helg tillägnad DIG och bara DIG? Hur skulle det vara att låta din kropp få ta emot vila och omsorg som gör nytta för hela din själ? Tänk om det är dags nu! 

Det här är en helg för dig som längtar efter ett mer tillåtande och icke dömande liv. För dig som längtar efter mer närvaro med dig själv och med andra. För dig som är redo att djupdyka in i dig själv. För dig som vet att det finns något mer än att harva i ett ekorrhjul och som är redo att skapa mer av det du längtar efter och vill släppa taget om det du upplever begränsar dig. 

Här får du vara allt det du är i hela din (hög)känslighet bortom prestation, alla föreställningar om hur du borde vara och idéer om att vara och göra ”rätt ”. 

Retreatet hålls av Infinite Yoga Malmös lärare och terapeuter i våra ljusa och vackra lokaler i hjärtat av Malmö, med närhet till grönskande parker och havet.

Preliminärt upplägg:

Fredag 5 juli

17.00-18.00 Introduktion och presentation av helgen 
18.00-19.30 Lyxig yinyoga med djupavslappning & känslohantering
19.30 Tack för idag!


Lördag 6 juli

09.00-09.15 Magic Morning Yoga - Open your heart <3 

10.30-13.00 Workshop i känslohantering med Kristin Montagu-Evans.  Tema:  Vad är känslor? Hur kan vi (an)vända vår känslighet till vår fördel? Skrivövningar – ta med din favorit-anteckningsbok!

13.00-15.00 Lunchpaus och egentid för reflektion

15.00-17.00 IN-TO-ME-YOU-SEE - En utforskande session med breathwork och helande övningar! En kraftfull klass med verktyg för att släppa taget om det du inte behöver längre.

17.00-19.00 Middagspaus och egentid

19.00-20.30 Saturday Soul Jump - En resa för din kropp & själ. Kvällen avslutas med en djupgående och helande meditation.
20.30 Tack för idag!


Söndag 7 juli

09.30-10.45 Morning Bliss Yoga - Release & let go

11.00-13.00 Workshop i känslohantering med Kristin Montagu-Evans.
Släpp taget och skapa ditt största liv! Vad vill du släppa taget om? Vad vill du bjuda in i ditt liv som du längtar efter?

13.00-14.15 LUNCHPAUS

14.15-15.45 Ljuvlig Self Love Reiki Yoga med inslag av Reiki-healing och helande meditation med ljudbad - TEMA: Sätt din intention 

15.45-16.30 Avslutningsceremoni!

16.30(17.00) Tack för NU!
 

TID
Fredag 5 juli 17:00- söndag 7 juli 16:30

PLATS
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs Torg 43, Malmö

INVESTERING
3 500 kr (400 kr rabatt om du bokar innan 31 maj)

FÖRKUNSKAP
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna. Passar även högkänsliga.

ANMÄLAN
Reservera din plats via mail: info@infiniteyoga.se. 10% rabatt om du har Årskort eller Infinite Summer-kort på Infinite Yoga Malmö. SISTA ANMÄLNINGSDAG: 23 juni 2019

INGÅR
Yoga, meditation, föreläsningar och workshops om känslohantering och högkänslighet. Mattor, filtar och bolsters samt te och nyttigt snacks. Tillgång till två omklädningsrum med dusch.

INGÅR EJ
Mat och logi. Våra vänner på vackra MJs hotell erbjuder 15% rabatt på utvalda rum till Infinites retreatgäster. Du får rabattkod vid anmälan.

FÖRKUNSKAPER
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna. Passar även högkänsliga. 

OM KURSLEDARNA
Kristin Montagu-Evans arbetar som terapeut och yogalärare och är specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser, högkänslighet och personlig utveckling. Kristin brinner för att ge människor tillgång till verktyg och redskap för känslohantering via individuella sessioner och i grupp. Kristin är även sångerska och håller frigörande sångworkshops på Infinite Yoga och på festivaler både i Sverige och utomlands. 

Ulrika Wedin är vikarierande studiochef på Infinite Yoga och driver även yogastudion HoliBeYoga i Höör. Hon undervisar kundaliniyoga, gravidyoga, mamma-babyyoga och yoga med fokus på vila och återhämtning, och har grundat Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning med Johanna Lindberg. 
Ulrika har undervisat yoga sedan 2013 och följer kundaliniyogans tradition, men undervisar intuitivt med fokus på närvaro och energiflöden. Hon ser livet och yogan som en ständig läro- och utvecklingsprocess och tycker om att göra yogan tillgänglig för många. För Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och klasserna genomsyras av det öppna hjärtats energi. Hon bor i skogen utanför Höör med sina tre barn och sin kraft och inspiration hämtar hon från naturen och från ashramet Gobind Sadan i New Delhi.

Magdalena Kuchcinska är yogalärare, Holistic Life Coach, Reiki Master och spirituell vägledare. Hon är mamma till två barn, och älskar att resa och uppleva livet fullt ut.
Magdalena lever från hjärtat och i över 20 år har hon lärt, växt och delat yoga. Hon är certifierad lärare i Hatha Yoga, Vinyasa, Yinyoga, barnyoga och Birth yoga. Magdelena undervisar yoga från hjärtat och med rörelser som låter kropp, sinne och själ mötas. 

Fler lärare tillkommer!