Lyxigt nyårsretreat med yoga & känslohantering
i Malmö 18-20 januari 2019!

Yogaretreat med känslohantering i lyxig oas i Malmö 18-20 januari 2019! (Passar även dig som är HSP!)

FAVORIT I REPRIS!

Vad vill du bjuda in mer av 2019?! Välkommen till ett djupgående retreat med känslohantering, yoga, förändrings- och skapandeprocesser och expansion!

Morning Flow Yoga | Yinyoga | Workshop i känslohantering | Högkänslighet | Bergsmeditation | Breathwork | Lyxyoga | Egentid | Omsorg

Hur skulle det vara att starta 2019 med att släppa taget om det som håller dig tillbaka från att vara allt det du vill vara?! Hur skulle det vara att unna dig en helg tillägnad DIG och bara DIG? Hur skulle det vara att låta din kropp få ta emot vila och omsorg som gör nytta för hela din själ? Tänk om det är dags nu! 

Varmt välkommen till en lyxig yogahelg med fokus på omsorg och känslohantering. Det här är en helg för dig som vet att det finns något mer än att harva i ett ekorrhjul och som är redo att skapa mer av det du längtar efter och vill släppa taget om det du upplever begränsar dig. 

Här får du vara allt det du är i hela din (hög)känslighet bortom prestation, alla föreställningar om hur du borde vara och idéer om att vara och göra ”rätt ”. 

Retreatet hålls av Infinite Yoga Malmös lärare och terapeuter i våra ljusa och vackra lokaler i hjärtat av Malmö, med närhet till parker och havet. 

Begränsat antal platser. 
Retreatet går till stor del går ut på djupgående förändringsprocesser i form av delningar och individuell vägledning i grupp av våra terapeuter. För att ha möjlighet att ge varje individ tid i vägledning och i processerna håller vi grupperna små, och vi som deltar har tystnadsplikt, så att vi tryggt kan dela det vi vill och behöver. 


Preliminärt upplägg:

Fredag 

19.00 Välkomna! Introduktion & presentation. 

20.00 Ljuvlig lyxyoga med djupavslappning

21.00 Tack för idag!


Lördag

08.00 Magic morning meditation & yoga 

09.30 Workshop i känslohantering med Kristin Montagu-Evans. 
Tema: Vad är känslor? Hur kan vi (an)vända vår 
känslighet till vår fördel? Skrivövningar – ta med 
din bästa anteckningsbok!

11.30 Lunchpaus och egentid för reflektion

16.00 Transformative breathwork med känslohantering
En kraftfull klass med verktyg för att släppa taget om det du inte behöver längre. 

18.00 Middagspaus och egentid

20.00 Lugnande meditation

21.00 Tack för idag!


Söndag

09.00 Magic morning meditation & yoga 

10.30 Workshop i känslohantering och skapande med Kristin Montagu-Evans. 
Släpp taget och skapa ditt största liv! Vad vill du
släppa taget om? Vad vill du bjuda in i ditt liv som 
du längtar efter?

12.30 Lunchpaus

13.30 Ljuvlig Self Love Reiki/Restorative yoga med inslag av healing och massage

15.00 Avrundning med delning och ceremoni

16.00 Tack för nu! Och vad mer är möjligt?


FEEDBACK FRÅN TIDIGARE DELTAGARE: 
" En transformerande helg, tack för ALLT ni delat med er av och inspirerat mig till"

" Jag har fått upp ögonen för helt nya perspektiv efter den här helgen och längtar efter att få ge mig ut i "riktiga världen" och använda redskapen"

"Jag är så glad att jag tryckte på knappen "läs mer" när jag såg annonsen på Facebook. Jag kände på mig att det skulle bli en skön helg men hade aldrig kunnat ana att det skulle kännas så här livsomvälvande och att det skulle bli en så djupgående resa. Jag har fått nya perspektiv och är fylld med så mycket ny energi och iver över att fortsätta skapa mitt största liv"

TID
Fre 18 januari 19.00- sön 20 januari 16.00 

PLATS
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs Torg 43, Malmö

INVESTERING
3 500 kr. Boka före 28 dececmber och få 600 kr rabatt! 

FÖRKUNSKAP
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna. Passar även högkänsliga.

ANMÄLAN
Reservera din plats via mail: info@infiniteyoga.se. 
10% rabatt på ord pris om du har Årskort på Infinite Yoga Malmö. SISTA ANMÄLNINGSDAG: 9 januari 2019
Begränsat antal platser!

INGÅR
Yoga, meditation, föreläsningar och workshops om känslohantering och högkänslighet. Mattor, filtar och bolsters samt te och nyttigt snacks. Tillgång till två omklädningsrum med dusch.

INGÅR EJ
Mat och logi. Våra vänner på vackra MJs hotell erbjuder 15% rabatt på utvalda rum till Infinites retreatgäster. Du får rabattkod vid anmälan.


FÖRKUNSKAPER
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna. Passar även högkänsliga. 

OM KURSLEDARNA
Kristin Montagu-Evans är yogalärare och terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin är även coach och stödperson för unga tjejer, och brinner för att ge unga tillgång till verktyg och redskap för känslohantering via individuella sessioner och i grupp och Kristin undervisar i känslohantering för högkänsliga vid Infinite Retreat Österlen tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell. 

Magdalena Kuchcinska är yogalärare, Holistic Life Coach, Reiki Master och spirituell vägledare. Hon är mamma till två barn, och älskar att resa och uppleva livet fullt ut.
Magdalena lever från hjärtat och i över 20 år har hon lärt, växt och delat yoga. Hon är certifierad lärare i Hatha Yoga, Vinyasa, Yinyoga, barnyoga och Birth yoga. Magdelena undervisar yoga från hjärtat och med rörelser som låter kropp, sinne och själ mötas. 

Fler lärare tillkommer!