lev ditt liv fullt ut
retreat med yoga & känslohantering

Om Coronaläget inte tillåter att vi håller ett retreat som planerat, så kan du välja mellan att flytta din bokning till retreat på nytt datum,
eller omvandla den summa du har betalat till ett värdebevis på yoga och retreat på Infinite Yoga Malmö, där vi adderar 10% av värdet.

Ett skönt sommareetreat med yoga, känslohantering och verktyg för att skapa ditt största liv på Infinite Yoga Malmö

Längtar du efter förändring, storhet och att verkligen leva ditt liv fullt ut? Fira högsommaren en skön energipåfyllning och tid dedikerad helt till dig! En fantastisk möjlighet att släppa taget om det du är klar med och manifestera det du längtar efter. Vi ger också utrymme att fira dina framgångar – både de du redan upplever och de du längtar efter att uppleva!

Hur skulle det vara att leva ditt liv fullt ut, precis så som DU önskar? Tänk om det är dags nu? 

Retreatet innehåller:

• Sköna yogaklasser
• Sharing och vägledning
• Övningar för att släppa taget
• Redskap för känslohantering
• Workshop: Lev ditt liv fullt ut
• Yoga Nidra djupavslappning
• Utrymme för vila och återhämtning
• Workshop: Var den du är!
• Möjlighetsmeditation
• CELEBRATION!

Vi möts under 2,5 dagar i vår ljusa och vackra yogastudio på Gustav Adolfs Torg i Malmö, och skapar ett tryggt och tillåtande space där allt är okej och du kan vara helt dig själv. Retreatet innehåller möjlighet till vila och återhämtning, liksom en kraftfull process för förändring med övningar och verktyg som du kan ha stor nytta av framöver i ditt liv.
Vi varvar praktiskt skapande med sköna återhämtande och energipåfyllande yogaklasser, meditation och Yoga Nidra guidad djupavslappning.

Det här är ett retreat för dig som:

• Längtar efter förändring och utveckling
• Känner att det är dags att sätta DIG på första parkett i ditt liv
• Vill skapa nytt och stort
• Vill bjuda in nya möjligheter
• Vill ha redskap för känslohantering
• Vill sätta en kraftfull intention att låta komma till liv under 2020

Varmt välkommen! 

FEEDBACK FRÅN TIDIGARE RETREATDELTAGARE: 

"En transformerande helg, tack för ALLT ni delat med er av och inspirerat mig till"

"Jag har fått upp ögonen för helt nya perspektiv efter den här helgen och längtar efter att få ge mig ut i "riktiga världen" och använda redskapen"

"Jag är så glad att jag tryckte på knappen "läs mer" när jag såg annonsen på Facebook. Jag kände på mig att det skulle bli en skön helg men hade aldrig kunnat ana att det skulle kännas så här livsomvälvande och att det skulle bli en så djupgående resa. Jag har fått nya perspektiv och är fylld med så mycket ny energi och iver över att fortsätta skapa mitt största liv"

TID
Nytt tillfälle för detta retreat kommer. Hör gärna av dig till Kristin om du vill ha ett mail när nya datum är bokade. 

PRIS
3 900 kr

BOKNING
www.infiniteyoga.se eller maila Kristin

PLATS
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs Torg 43, Malmö

FÖRKUNSKAP
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna. Passar även högkänsliga. Har du varit på andra retreat på Infinite tidigare? Varmt välkommen tillbaka! Vi följer alltid energin i gruppen så inget retreat blir helt det andra likt, och var du är i livet just nu påverkar också hur processerna vi gör landar in i dig. 

INGÅR
Yoga, meditation, föreläsningar och workshops om känslohantering och högkänslighet. Mattor, filtar och bolsters samt te och nyttigt snacks. Tillgång till två omklädningsrum med dusch.

INGÅR EJ
Mat och logi. Våra vänner på vackra MJs hotell erbjuder 15% rabatt på utvalda rum till Infinites retreatgäster. Du får rabattkod vid anmälan.

OM KURSLEDARNA
Retreatledare är Kristin Montagu-Evans och Johanna Lindberg som äger och driver Infinite Yoga Malmö.
Kristin är samtalsterapeut och yogalärare med många års erfarenhet av att arbeta med personlig utveckling och känslohantering. Kristin vidareutbildar sig även till familjeteraput.
Johanna är yogalärare utbildad inom Satyananda Yoga på Ananda Mandala Yoga Retreat Centre , MediYoga och Womb Yoga.
De båda brinner för att skapa en trygg plats och atmosfär där du kan landa, ta hand om dig själv och skapa det du längtar efter och ditt största liv.