womanhood DAY retreat
yoga & cycle awareness i Malmö sön 28 juni 2020

Om Coronaläget inte tillåter att vi håller ett retreat som planerat, så kan du välja mellan att flytta din bokning till retreat på nytt datum,
eller omvandla den summa du har betalat till ett värdebevis på yoga och retreat på Infinite Yoga Malmö, där vi adderar 10% av värdet.

WOMANHOOD DAGSRETREAT - Kraften i din menscykel söndag 28 juni på Infinite Yoga Malmö med Johanna Lindberg

Ett retreat för fertilitet, en hälsosam menscykel och att på djupet lära känna din kropp, i en trygg atmosfär tillsammans med andra kvinnor.
 

Tänk om du på riktigt kan kan börja lyssna på och följa din kropps naturliga skiften genom menscykeln? Det finns en enorm kraft i att lyssna på din egen inre rytm – och det är den vi dyker in i under denna retreatdag.

När vi följer med i och lär oss att ta vara på de olika känslor och energinivåer som faserna i vår menscykel för med sig så kan vi – istället för att bli alldeles översvämmade av dem – ha stor nytta av de olika vågorna av energi som de för med sig.

Denna dag möts vi med stort fokus på livmodern och Womb Yoga och rör oss mellan flödande sekvenser för energifyllda dagar, till djupa och återhämtande positioner när du behöver närande vila. Vi gör yogasekvenser och meditationer som du enkelt kan ta med dig och använda när helst du vill i din vardag och menscykel. Vi gör guidad Yoga Nidra djupavslappning för att släppa spänningar och lösa upp känslomässiga blockeringar som kan finnas djupt i dig, så att det som behöver läka kan få göra det. 

Genom yogan och övningarna vi gör har du möjlighet att lyssna på och använda din unika kunskap om din unika kropp, för att må så bra som möjligt. Vi går igenom grundläggande menskunskap och du får med dig en enkel och effektiv metod för att lära känna och kartlägga din menscykel.

I Womanhood Yoga ger vi stort utrymme för oss alla att dela kunskap med andra kvinnor i olika åldrar och faser i livet. Både för kraften att faktiskt få prata om våra erfarenheter i ett tryggt rum, och för att kunna få ta del av andras erfarenheter. Tillsammans skapar vi en tryggt hållen plats där vi kan vara precis som vi är, precis just nu.

Vad är Womb Yoga?
Johanna som leder retreatdagen är utbildad inom Womb Yoga, som handlar om att återknyta kontakten med den djupa visdom som finns i våra cykler och genom alla delar av en kvinnas liv, från åren före din första mens, genom fertila år och klimakteriet och till tiden med klarhet och visdom som kommer därefter.
Womb Yogan kan hjälpa oss att få tillgång till vår inre kraft och inneboende visdom, så att vi kan må bättre och (an)vända våra cykler och de olika typer av energinivåer dessa innebär till vår fördel. Womb Yogan är utvecklad av Uma Dinsmore-Tuli, som även har skrivit (den fantastiska) boken Yoni Shakti - en källa till oändligt med kunskap om yoga speciellt skapad för och av kvinnor.

FEEDBACK FRÅN TIDIGARE RETREATDELTAGARE PÅ INFINITE YOGA MALMÖ: 
" En transformerande helg, tack för ALLT ni delat med er av och inspirerat mig till"

" Jag har fått upp ögonen för helt nya perspektiv efter den här helgen och längtar efter att få ge mig ut i "riktiga världen" och använda redskapen"

"Jag är så glad att jag tryckte på knappen "läs mer" när jag såg annonsen på Facebook. Jag kände på mig att det skulle bli en skön helg men hade aldrig kunnat ana att det skulle kännas så här livsomvälvande och att det skulle bli en så djupgående resa. Jag har fått nya perspektiv och är fylld med så mycket ny energi och iver över att fortsätta skapa mitt största liv"

TID
Söndag 28 juni kl 9:00-16:30

PLATS
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs Torg 43, Malmö

PRIS
1 100 kr

ANMÄLAN
Maila Johanna

INGÅR
Yoga, meditation, Yoga Nidra, sharing circle,  föreläsning och workshop. Mattor, filtar och bolsters samt te och nyttigt snacks. Tillgång till två omklädningsrum med dusch.

INGÅR EJ
Mat och logi. Våra vänner på vackra MJs hotell erbjuder 15% rabatt på utvalda rum till Infinites retreatgäster. Du får rabattkod vid anmälan.

FÖR VEM?
Kvinnor, från tonåringar till +100 år. Inga förkunskaper behövs. Det här retreatet passar dig som vill utforska dina kropps naturliga rytm och vill lära dig mer om och ha en bra relation till din naturliga cykel. Det är för dig som vill lära dig mer om hur du kan främja fertilitet och motverka pms, vill ha redskap till nytta inför och under klimakteriet och göra yoga som även hjälper dig att vara i kontakt med din naturliga cykel när du inte längre menstruerar.

OM KURSLEDAREN
Johanna Lindberg är ägare av Infinite Yoga Malmö och har grundat Infinite Mama. Hon är yogalärare utbildad i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga.
Johanna har under 15 år studerat och utforskat sin kropps naturliga cykler, och hur hon kan anpassa sin yoga och optimera sin vardag utifrån denna, och har även haft stor nytta av denna kunskap när hon ville bli och blev gravid. Johanna brinner för att skapa en trygg plats och atmosfär där du som kvinna kan landa och vara i stort tillåtande till allt som är just nu.
"Sedan jag började lära känna och följa med i min menscykel har jag ett ny och mycket mer tillåtande inställning mot mig själv och påminner ofta mig själv om att jag inte behöver känna mig fel för att jag vissa faser av menscykeln bara vill vara helt i fred och kura under ett  täcke, medan jag andra dagar älskar att vara social och har tusen idéer och planer som bubblar. Nu kommer jag (för det mesta) ihåg att istället bejaka dessa naturliga skiften en mitt humör och energinivå. Det är en sorts självkärlek som har förändrat mitt liv i grunden."