womanhood retreat med yoga & känslohantering
i Malmö 30-31 maj 2020!

WOMANHOOD RETREAT - Kraften i din menscykel 30-31 maj på Infinite Yoga Malmö med Johanna Lindberg!

Ett retreat för fertilitet, en hälsosam menscykel och att på djupet lära känna din kropp.

Tänk om du kan börja lyssna på och följa din kropps naturliga cykel, istället för att kämpa emot den? Det finns en enorm kraft i att följa din egen inre rytm och det är den vi dyker in i under detta tvådagarsretreat.

När vi följer med i och lär oss att ta vara på de olika känslor och energinivåer som faserna i vår menscykel för med sig så kan vi – istället för att bli alldeles översvämmade av dem – ha så stor nytta av de olika vågorna av energi som de för med sig.

Under detta retreat möts vi med stort fokus på livmodern och Womb Yoga och rör oss mellan flödande sekvenser för energifyllda dagar, till djupa och återhämtande positioner när du behöver närande vila. Vi gör yogasekvenser och meditationer som du enkelt kan ta med dig och använda när helst du vill i din vardag och menscykel. Vi göra även guidad Yoga Nidra djupavslappning för att släppa spänningar, och för att hjälpa till att lösa upp känslomässiga blockeringar som kan finnas djupt i dig.

Här får du möjlighet att lyssna på och använda kunskapen om din unika kropp, för att må så bra som möjligt.

I Womanhood Yoga ger vi stort utrymme för oss alla att dela kunskap med andra kvinnor i olika åldrar och faser i livet. Både för kraften att faktiskt få prata om våra erfarenheter i ett tryggt rum, och för att kunna få ta del av andras erfarenheter. Tillsammans skapar vi en tryggt hållen plats där vi kan vara precis som vi är, just nu.

Vad är Womb Yoga?
Womb Yoga handlar om att återknyta kontakten med den djupa visdom som finns i våra cykler och genom alla delar av en kvinnas liv, från åren före din första mens, till långt efter vi passerar klimateriet. Womb Yogan kan hjälpa oss att få tillgång till vår inre kraft och visdom, så att vi kan må bättre och (an)vända våra cykler och de olika typer av energinivåer dessa innebär, till vår fördel. Womb Yogan är utvecklad av Uma Dinsmore-Tuli, som även har skrivit boken Yoni Shakti som används i kursen och som är en källa till oändligt med kunskap om yoga speciellt skapad för och av kvinnor.

FEEDBACK FRÅN TIDIGARE RETREATDELTAGARE PÅ INFINITE YOGA MALMÖ: 
" En transformerande helg, tack för ALLT ni delat med er av och inspirerat mig till"

" Jag har fått upp ögonen för helt nya perspektiv efter den här helgen och längtar efter att få ge mig ut i "riktiga världen" och använda redskapen"

"Jag är så glad att jag tryckte på knappen "läs mer" när jag såg annonsen på Facebook. Jag kände på mig att det skulle bli en skön helg men hade aldrig kunnat ana att det skulle kännas så här livsomvälvande och att det skulle bli en så djupgående resa. Jag har fått nya perspektiv och är fylld med så mycket ny energi och iver över att fortsätta skapa mitt största liv"

TID
Lör 30 maj 9:00-16:30 & sön 31 maj kl 9:00-16:30

PLATS
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs Torg 43, Malmö

INVESTERING
2 900 kr (Bloody Yes-kalender, värde 250 kr, ingår)

ANMÄLAN
Maila Kristin

INGÅR
Yoga, meditation, Yoga Nidra föreläsningar och workshops. Mattor, filtar och bolsters samt te och nyttigt snacks. Tillgång till två omklädningsrum med dusch.

INGÅR EJ
Mat och logi. Våra vänner på vackra MJs hotell erbjuder 15% rabatt på utvalda rum till Infinites retreatgäster. Du får rabattkod vid anmälan.

FÖR VEM?
Kvinnor, från tonåringar till +100 år. Inga förkunskaper behövs. Det här retreatet passar dig som vill utforska dina kropps naturliga rytm och vill lära dig mer om och främja en bra relation till din naturliga cykel. Det är för dig som vill lära dig mer om hur du kan främja fertilitet och motverka pms, vill ha redskap till nytta inför och under klimakteriet och göra yoga som hjälper dig att vara i kontakt med din naturliga cykel när du inte längre menstruerar.

OM KURSLEDAREN
Johanna Lindberg är delägare av Infinite Yoga Malmö och har grundat Infinite Mama. Hon är yogalärare utbildad inom Satyananda Yoga på Ananda Mandala Yoga Retreat Centre , MediYoga och Womb Yoga.
Johanna har under 15 år studerat och utforskat sin kropps naturliga cykler, och hur hon kan anpassa sin yoga och optimera sin vardag utifrån denna, och har även haft stor nytta av denna kunskap när hon ville bli och blev gravid. Johanna brinner för att skapa en trygg plats och atmosfär där du som kvinna kan landa och vara i stort tillåtande till allt som är just nu.