Hypnos & Hypnosterapi

OM HYPNOS & HYPNOSTERAPI
För dig som längtar efter att gå komma förbi något som du upplever hindrar dig från att leva fritt och tryggt idag. Vid hypnos är du fysiskt och mentalt avslappnad men du uppfattar hela tiden vad jag säger och gör, och du kan när du vill väcka dig själv ur hypnosen. Varje dag går vi in och ut ur hypnos men det är så korta stunder att vi inte märker av det. I en session arbetar jag med fördjupning och avslappningstekniker för att behålla dig i hypnosen där vi kan arbeta djupgående en längre stund med det du önskar att förändra.

VEM ÄR HYPNOS & HYPNOSTERAPI FÖR?
I hypnosterapi handlar det om din personliga utveckling. Speciellt bra vid stress, oro och ångest men även vid livets naturliga förändringsprocesser. Vi arbetar med specifika apsekter av ditt liv som hindrar dig från att leva fritt och tryggt idag, det kan t ex handla om ångest, panik, allergi, smärta, ältande, stress eller fobier. Vi kan också arbeta med att stärka självkänsla och självförtroende. Fokus ligger på beteenden, reaktioner och attityder som kan vara begränsande inom ditt liv och din väg framåt. Hypnos är en fantastisk enkel och snabb metod till bättre balans.

OM TERAPEUTEN
Magdalena Kuchcinska specialiserar sig på personlig och spirituell utveckling, känslohantering och healing. Hennes konkreta, hjärtliga och samtidigt raka sätt att arbeta på uppmärksammar och medvetandegör vad som ligger bakom dina blockeringar och starka känslor så att vi kan ta oss förbi det och skapa det liv vi längtar efter.
 
Magdalena erbjuder även Livscoaching & Reiki Healing, läs mer här. I enskilda sessioner vägleder Magdalena även intuitivt och använder sig av medial vägledning.

Magdalena guidar också i grupp och håller i kurser och utbildningar på Infinite Yoga Malmö inom personlig utveckling och känslohantering, samt i Usui Reiki Holy Fire III.

Kontakta Magdalena för mer information.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/skype

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Magdalena Kuchcinska, yogaheartcoaching@gmail.com

Boka

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.