individuell yoga

Individuell yoga ger dig utrymme att utforska i yogans värld med en yogalärare på tu man hand. Stunden inleds med ett samtal om ditt mående, kroppsligt och mentalt – hela du tas in i denna stund och vi ser tillsammans på vad du önskar bjuda in med den individuella yogan.

Beroende på vad du önskar in eller är i behov av kan olika verktyg komma att användas, såsom andningsövningar, meditation, beröring/massage, yoga och även råd för att stödja dig där du är på din unika resa. Om det är aktuellt kan råd och vägledning komma utifrån ett ayurvediskt perspektiv (matråd och andra livsstilstips) och/eller utifrån energikroppen, meridianerna och chakrasystemet. 

Individuell yoga är till för alla! Kanske är du ny på yogamattan eller av annan anledning känner dig mer trygg i en enskild yogastund. Eller har du en vision eller särskilda mål med din yogapraktisering i vad du vill fokusera på och bjuda in till kropp eller sinnet, och yogan utformas efter dina önskemål. Den individuella yogan kan också användas i terapeutiskt syfte, för dig som vill fokusera på någon särskild del av kroppen eller har smärta någonstans där yogan behöver anpassas. 
Dessa yogasessioner kan också passa för par eller kompispar eller mindre grupper på högst fyra deltagare.  

YOGALÄRARE & TERAPEUT
Alexandra Maliganis har jobbat som yogalärare sedan 2015 och har hållt klasser på Infinite Yoga sedan 2016. Hon är 200 RYT yogalärare, utbildad i Ayur Yoga som är en fysisk yogaform med sitt ursprung i Hatha Yogan samt Anusara Yogan, och där implement från Ayurvedan tas in. Hon har även utbildat sig i Yin Yoga och håller idag klasser i Yin Yoga, Ayurvedayoga och Yoga för högkänsliga. Förutom yoga ger Alexandra behandlingar i Thai Yoga Massage, en behandlingsform som utgår från energikroppen och dess meridianer och där vår fysiska kropp används som verktyg för att nå djupare in i våra fysiska kroppar, samt djupare in i vår inre värld.

TID & PRIS
Varje tillfälle är 60 min. 900 kr för ett tillfälle, 4 000 kr för 5 tillfällen och 8 000 kr för 10 tillfällen

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

ANDRA FRÅGOR
Kontakta Alexandra, 0763-48 65 55

Hälsofördelar Individuell Yoga
  •  Möjlighet att gå djupare i din yogapraktisering
  •  Få verktyg som stödjer dig där du är på din unika resa 
  • Lär dig att använda yoga, meditation och andning utefter dina behov 
  • Få ökad kroppskännedom 
  • Bjuda in stillhet, lugn och närvaro 

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.