livscoaching & reiki healing

OM LIVSCOACHING & REIKI HEALING
Magdalena fokuserar på relationen till dig själv. Genom läkande samtal och healing går vi in på känslohantering och djupgående processer med syfte att läka och gå förbi det som du upplever hindrar dig idag. Speciellt bra vid stress, oro och ångest men även vid livets naturliga förändringsprocesser. 

Välj Livscoaching och Reiki Healing som enskild session eller i kombination.

Magdalena coachar ur ett hälsoperspektiv och guidar igenom tankar som känns överväldigande och hindrar oss från att uppnå vår fulla potential. I enskilda sessioner kan vi gå djupare in i känsla och tanke, för att komma till insikt och medvetandegöra den bakomliggande orsaken till vårt mående. Rädslor, överväldigande känslor, relationer, stress, låg självkänsla är exempel på vad som begränsar oss i våra liv. Endast när vi blir medvetna om vad det faktiskt handlar om kan vi gå in och läka det, så att det inte längre påverkar oss och våra liv. Magdalena vägleder utefter dina behov och guidar med målet att skapa nya hälsosamma och bestående mönster.

VEM ÄR LIVSCOACHING & REIKI HEALING FÖR?
Speciellt bra vid stress, oro och ångest men även vid livets naturliga förändringsprocesser. För dig som upplever att du länge har drömt om något men känner att du inte riktigt når dit. När du känner att du sitter fast och har svårt att bestämma dig för nästa steg i livet och har behov av att sortera bland förvirring och tankar. Eller om du längtar efter ett skifte i perspektiv och fokus!

OM TERAPEUTEN
Magdalena Kuchcinska specialiserar sig på personlig och spirituell utveckling, känslohantering och healing. Hennes konkreta, hjärtliga och samtidigt raka sätt att coacha på uppmärksammar och medvetandegör vad som ligger bakom starka känslor så att vi kan ta oss förbi det och skapa det liv vi längtar efter.
 
I enskilda sessioner vägleder Magdalena intuitivt och använder sig av medial vägledning.

Magdalena guidar även i grupp och håller i kurser och utbildningar på Infinite Yoga Malmö inom personlig utveckling och känslohantering, samt i Usui Reiki Holy Fire III. Kontakta Magdalena för mer information.
 
MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/skype

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Magdalena Kuchcinska, yogaheartcoaching@gmail.com

Boka

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.