ljudterapi

OM LJUDTERAPI 
Ljud som terapeutiskt verktyg har använts världen över i tusentals år för att läka obalanser i kroppen, sinnet och själen. Ljud är vibrationer och vibrationer existerar i allt som rör sig-- från den minsta partikeln till hela kosmos. 

Människans förmåga att höra ljud är begränsat till 20–20,000 hertz. Däremot behöver ljuden inte höras för att påverka oss eftersom vi känner vibrationerna genom kroppen. Alla ljud är vibrationer som färdas genom luft och vatten vidare in genom vår hud, våra ben och vår energikropp och påverkar oss omedvetet. Detta förklarar varför människor som bor i städer upplever en inre stress av konstanta brus och buller från omvärlden.

Varje organ, vävnad och cell har en vibration som i avslappnat/hälsosamt tillstånd resonerar i harmoni med jordens energifält och tillåter oss vara i ton med naturen.  Vid obalans uppstår en förändring i vårt energifält och symptomen som uppstår ur detta kan se väldigt olika ut och påverka oss på flera nivåer – mentalt, själsligt, kroppsligt och emotionellt. Genom ljudterapeutiska verktyg aktiveras en självläkande förmåga som tillåter obalanser i kroppen att återgå till kroppens harmoniska tillstånd. Detta sker genom att vibrationerna från ljuden stimulerar nervsystemet, immunsystemet och det endokrina systemet.

I ljudterapin ingår:
Samtal -  Vi har ett intonande samtal.
Ljudbad – Jag spelar traditionella instrument med läkande resonans på kroppen. Jag använder mig av Tibetanska klangskålar, Kristallskålar, Gong, Stämgafflar, och rytmik för att påverka kroppen. De tibetanska klangskålarna placeras på mage och rygg för att djupare stimulera din kropp och öppna kroppens naturliga livsflöde.
En session i ljudterapi tar 60 minuter med intonande samtal. 

OM TERAPEUTEN
Nora Dakic är certifierad yogalärare (300 RYT) med specialisering inom ljudterapeutiska verktyg (100 Yoga Alliance®). 

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Nora Dakic på 0722-75 82 75 eller noradakic@gmail.com


Hälsofördelar Ljudterapi kan ge dig:
Främjar kroppens självläkande förmåga 
Sänker stresshormoner i kroppen 
Stimulerar immunsystemet
Ökar kreativitet och vitalitet – vår livskraft
Stimulerar neuropeptider i hjärnan
Sänker hjärnvågorna & skapar en djupavslappning i kroppen
Frigör gamla blockeringar i kroppens celler
Stimulerar blod- och lymfcirkulation

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.