LJUDTERAPI

OM LJUDTERAPI
Ljud som terapeutiskt verktyg har använts världen över i tusentals år för att läka obalanser i kroppen, sinnet och själen. Ljud är vibrationer och vibrationer existerar i allt som rör sig-- från den minsta partikeln till hela kosmos.

Människans förmåga att höra ljud är begränsat till 20–20,000 hertz. Däremot behöver ljuden inte höras för att påverka oss eftersom vi känner vibrationerna genom kroppen. Alla ljud är vibrationer som färdas genom luft och vatten vidare in genom vår hud, våra ben och vår energikropp och påverkar oss omedvetet. Detta förklarar varför människor som bor i städer upplever en inre stress av konstanta brus och buller från omvärlden.

Varje organ, vävnad och cell har en vibration som i avslappnat/hälsosamt tillstånd resonerar i harmoni med jordens energifält och tillåter oss vara i ton med naturen.  Vid obalans uppstår en förändring i vårt energifält och symptomen som uppstår ur detta kan se väldigt olika ut och påverka oss på flera nivåer – mentalt, själsligt, kroppsligt och emotionellt. Genom ljudterapeutiska verktyg aktiveras en självläkande förmåga som tillåter obalanser i kroppen att återgå till kroppens harmoniska tillstånd. Detta sker genom att vibrationerna från ljuden stimulerar nervsystemet, immunsystemet och det endokrina systemet.

I ljudterapin ingår:
Samtal -  Vi har ett intonande samtal

Ljudbad – Jag spelar traditionella instrument med läkande resonans på kroppen. Jag använder mig av Tibetanska klangskålar, Kristallskålar, Gong, Stämgafflar, och rytmik för att påverka kroppen. De tibetanska klangskålarna placeras på mage och rygg för att djupare stimulera din kropp och öppna kroppens naturliga livsflöde.

En session i ljudterapi pågår i 60 minuter med intonande samtal. 

TERAPEUTEN
Nora Dakic är certifierad yogalärare (300 RYT) med specialisering inom ljudterapeutiska verktyg (100 Yoga Alliance®)

Hälsofördelar med Ljudterapi
• Främjar kroppens självläkande förmåga 
• Sänker stresshormoner i kroppen 
• Stimulerar immunsystemet
• Ökar kreativitet och vitalitet – vår livskraft
• Stimulerar neuropeptider i hjärnan
• Sänker hjärnvågorna & skapar en djupavslappning i kroppen
• Frigör gamla blockeringar i kroppens celler
• Stimulerar blod- och lymfcirkulation

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Nora Dakic 0722758275 Noradakic@gmail.com

Boka

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.